Moştenitoare celebre, episodul 3 - Paris şi Nicky, surorile de 350.000.000 de dolari

Ultima actualizare:

Citeşte şi

Moştenitoare celebre, episodul 2- Ivanka Trump - FOTO

Moştenitoare celebre, episodul 1- Casey Johnson

În timp ce Paris este o starletă nelipsită din paginile publicaţiilor de scandal, Nicky încearcă să-i calce pe urme şi să se facă remarcată ca fotomodel.

În 2006, Paris Hilton a fost considerată drept cea mai mediatizată persoană din lume. Născută la 17 februarie 1981, Paris (pe numele complet Paris Whitney Miller) este o fată avidă de publicitate, care a încercat de toate, să facă filme, să cânte, să urce pe podiumurile de modă numai să devină celebră.

Nu i-a reuşit mare lucru în carieră, în schimb a devenit "renumită" pentru aventuri şi picanterii de neînchipuit pentru o fată de familie cu pretenţii.

În 2004, a ieşit la iveală o casetă video pornografică, în care Paris apare făcând sex oral cu fostul ei iubit, Rick Salomon. Izbucneşte un scandal imens şi starleta îl dă în judecată pe Salomon pentru că a filmat-o şi a făcut-o de râs.

A câştigat 400.000 de $, bani pe care i-a donat în scopuri caritabile pe motiv că erau murdari. De altfel, Paris are propriile venituri frumoase. Potrivit Forbes, ea a câştigat, între anii 2003-2006, aproape 16 milioane de dolari.

Nicky (Nicholai Olivia) s-a născut la 5 octombrie 1983 şi are ambiţii de femeie de afaceri, designer de modă şi manechin. Şi-a lansat propria companie, Chick by Nicky Hilton, şi se bucură de succes.

Mai citeşte:Paris Hilton a crezut în Moş Crăciun până la 16 aniParis Hilton doarme cu porcul în patParis Hilton, cadouri sub un «boschet» împodobit

Paris Hilton

- Vârstă: 28 ani- Părinţi: Kathy Hilton şi Richard Hilton- Statut: necăsătorită- Averea familiei: 350.000.000 $- Afaceri proprii: publicitate- Ocupaţie: producător tv, moderator

Nicky Hilton

- Vârstă: 26 ani- Părinţi: Kathy Hilton şi Richard Hilton- Statut: necăsătorită- Averea familiei: 350.000.000 $- Afaceri proprii: compania Chick by Nicky Hilton- Ocupaţie: designer şi fotomodel

Paris a avut probleme cu justiţia

În septembrie 2006, Paris Hilton a fost arestată pentru conducere sub influenţa alcoolului. S-a ales fără permisul de conducere şi cu o condamnare la închisoare cu suspendare.

Numai că, la 27 februarie 2007, a fost din nou arestată pentru exces de viteză. Ajunge de astă dată la închisoare, de unde iese după numai 72 de ore din motive medicale. I se comută pedeapsa în arest.

image

la domiciliu cu brăţară electronică de supraveghere. În prezent, Paris vrea să se dea drept o fată serioasă şi se pregăteşte de nuntă cu jucătorul de fotbal american Doug Reinhardt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net