Dragă Marciuc şi Enache, porumbeilor,

Ultima actualizare:

Puteai să mi-o spui. Ne cunoaştem de atâta amar de vreme, în care nu ne-am certat niciodată, încât dacă ne supăram o singură dată, nu se punea.

Mă rog, mă bucur că sunteţi, în sfârşit, împreună. Pe faţă. În văzul lumii. La lumina zilei, sub felinarele nopţii, la petreceri . E reconfortant. Adi, te văd pe la diverse televiziuni, că nu mai pridideşti a-i declara Iulianei dragoste eternă.

Totul între voi e romantic, c-n filme, ca-n basme, e o primăvară perpetuă. Mai ales că, ambii sunteţi frumoşi, vă potriviţi. Ţine-ţi-o aşa!

Nu era frumos când furaţi dragostea, înşelând nişte oameni nevinovaţi care, la urma-urmei, şi ei la rându-le vă iubeau pe voi.Şi nu puteau concepe că sunteţi născuţi unul pentru altul.

Mai ales că, s-a dovedit ceea ce probabil aţi tăgăduit atâta timp cât v-aţi lălăit până să o daţi pe faţă: iubirea voastră e gravă , de vreme ce durează atât şi a trecut prin atâtea încercări.E un amor călit ca oţelul, laminat, trecut prin ciur şi dârmon.

Ştiţi ce vă va lipsi vouă de acum-încolo? Fiorul fructului oprit, când inima bătea tare pentru extazul întâlnirilor de taină, ascunse sub pulpana întunericului, a relaţiilor mimate, a complicilor care vă acceptau, acopereau relaţia. Iubirea.

Care în final a biruit. Conservaţi fiorul acesta care s-ar putea să vă frustreze, cu care v-aţi obişnuit. Menţineţi-l!. Dacă vreţi, din când în când, vă dau şi eu cheia casei mele din Giuleşti. E romantic aici, au înmugurit copacii, viorelele şi brebenii au explodat, aşternuturile miros a fân cosit, pernele a levănţică !

Dar, să nu ajungeţi în pericol de ridicol. Mă gândesc la relaţia aia de 50 de ani dintre doi bătrânei, nelegalizată, când ea îi spune lui: "Nu crezi că e timpul să ne căsătorim şi noi? "Da, iubito, dar cine dracu' ne mai ia aşa bătrîni!"...

Această scrisoare a fost publicata in Click! pe 20 martie 2010

George Stanca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net