Dragă Voicu Pânzar,

Ultima actualizare:

    Voicu Pânzar
Voicu Pânzar

Eşti un bărbat frumos, cam efeminat pentru gustul-meu-care-nu-contează, dar eşti un bărbat bine, prezentabil. Mă mir cum de dl Columbeanu te-a acceptat -   dacă te-a văzut anterior - să fii şoferul multpreafrumoasei/tinerei/năbădăioasei sale soţii, de la vremea aceea.

Doar dacă nu a premeditat un eventual adulter controlat, care să-l ajute la a se debarasa mai lesne de dânsa. Ceea ce a reuşit, finalmente, cu alte mijloace. Ori, aşa s-a-ntâmplat. Pur şi simplu.

Tentaţii, recunosc şi eu, om bătrân, la care, pare-se tu, din simţul datoriei şi al unei uri proletare - deh, erai un simplu şofer al Doamnei burgheze - ai rezistat eroic.

Astea le ştim din zeci de filme mai mult sau mai puţin americane: şoferul sau bodyguardul fatal! Nu musai fătălău. Instrumentele cele mai lesne aflate sau plantate în preajmă, intimitatea şi singurătatea clasicei şi imoralei doamne, cu scopuri criminale. Vezi şi cazul prinţesei de Monaco.

De ce ţi-am presupus cele două calităţi: simţul datoriei şi cel social? Pentru că ai fost „pălmaş", socialmente grăind. Şofer pe TIR. Deci, ştii ce înseamă să mănânci din conservă sau la „împinge tava" prin străinătăţi; să dormi pe sponci; să suporţi mirosuri şi gaze neplăcute, să câştigi o pâine mai amară, cu sacrificii... de aici ura ta proletară.

Simţul datoriei vine de la salt: de pe scârbavnicul TIR, ai ajuns şofer de damă în lumea bună. Maşini de lux, limuzine, livrea, scrobeli, nocturne, arome de alcooluri fine, şampanii franţuzeşti, fumuri de cigars, lume spălată, dame ambetante şi insistente.

MaDama: fiţe uriaşe, emanate de orice metiş social, „parvenit" i se spune vulgar, care nu a crescut musai cu guvernantă sau feciori în casă: ţoapă, mârlacă, dar seexxy şi apetisantă. Tu nimic, Lemn Tănase până la fine.

Bine te-a văzut Bote. Poţi fi Mister World, încearcă, succes! Deşi e o lume sexualmente periculoasă. Americanul are o vorbă: Păzeşte-ţi spatele!

George Stanca

Mâine, despre Luminiţa Anghel

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net