Xonia: România nu este pregătită pentru o schimbare în industria muzicală

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Xonia, o tânără cântăreaţă de 22 de ani din Australia, şi-a încercat norocul pe piaţa muzicală din România, cu cele două piese recent lansate, "Take the Lead" şi "My Beautiful One".

Tânăra trăieşte în România de câţiva ani şi susţije că s-a adaptat aici doar pentru că e foarte tolerantă. "Am început să accept modul în care decurg lucurile în România, însă nu înseamnă că sunt total de acord cu ele. Toată lumea este conştientă de ceea ce trebuie schimbat aici, dar nimeni nu înţelege că ei trebuie să facă schimbarea.

Mă simt bine în România pentru că sunt recunoscătoare celor din jur care mă ajută să îmi clădesc cariera aici", a declarat Xonia, pentru Agenţia de Presă Mondenă.

După ce a analizat impactul pe care l-a avut primului său single, "Take the Lead", cântăreaţa a ajuns la concluzia că "România nu este pregătită pentru o astfel de schimbare în industria muzicală şi nici să accepte ceea ce este considerat un risc".

simeon stalpnicul png

Probabil în urma comentariilor de pe internet, în care stilul îi este asemănat cu Lady GaGa, Xonia a mărturisit că "în România este o manie să se catalogheze o piesă, un stil, un produs, ca şi copie. Ar trebui să se înţeleagă că a fi inspirat de cineva este cu totul altceva decât a copia".

Cel mai recent single al cântăreţei este "My Beautiful One", piesă compusă şi orchestrată de George Călin, membru Deepcentral.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net