Aţi vrut să fiţi ca Lady Gaga la Eurovision?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sunt un fan al Alexandrei Ungureanu, însă ceea ce a realizat pentru Eurovision a fost o încercare disperată de a se reinventa în...Lady Gaga?

Câtă imaginaţie...nimic din ţinuta ta nu aminteşte de tine, ci doar de ea. Nu ştiu cine te-a îmbrăcat, însă renunţă la acest stil. Ai fost OZN, Lady Gaga, oricum vrei, dar numai tu nu.

simeon stalpnicul png

EXCLUSIV: Paula Seling şi Ovi: «Luminiţa Anghel nu ne-a felicitat pentru victorie»

Dalma

S-a descurcat bine să nu încapă în ţinuta de scenă. Îi recomand o şedinţă de fitting înainte de a purta ţinuta. Prea multe cute inestetice şi un concept preluat de la ...da, chiar Lady Gaga. Spărtura de oglinzi aplicate pe un material satinat - crème e ceva interesant, dar deja ultra-utilizat. Ceva nou pe viitor?

simeon stalpnicul png

Răzvan Krivach

Cunoscut şi ca Mister Gaga mai nou. Am înţeles că ne place Lady Gaga, dar chiar să-i furăm show-ul în întregime? Lady Gaga, acest guru al cântăreţilor de la Eurovision România, a folosit în 2009 acest concept de "faţă complet acoperită". Pont: bărbaţii în supraelastic nu sunt tocmai o privelişte frumoasă.

simeon stalpnicul png

Luminiţa Anghel

E mult prea mult! Mai bine rămâneau la ideea iniţială de tricouri inscripţionate. Toti trei au fost îmbrăcaţi mult prea strălucitor pentru mesajul melodiei. Ideea era să „Save their lives" nu să străluciţi în întuneric mai mult decât tot circul.

simeon stalpnicul png

Lora & Sonny Flame

Eurovision 2010 a avut loc la Circ, deci oamenii s-au conformat. Unitatea ţinutelor lipseşte. Putea să aibă o imagine bună de "Alice în Ţara Minunilor", însă am dubii că personajul lui Lewis Carroll ar purta o curea Hermes.

simeon stalpnicul png

Hotel FM

Povestea cu spiriduşi şi copaci vii a fost în concordanţă cu piesa. Unitatea a fost caracteristica de bază a trupei, iar atenţia la detalii i-a făcut să fie plăcuţi de public. Atenţia la detalii este cea mai importantă. Good job!

simeon stalpnicul png

Lucia Dumitrescu

 Din păcate, nimic nu a ajutat-o: nici costumaţia şi nici melodia. Şi eu sunt fan Michael Jackson, dar nici într-atât încât să mă îmbrac ca el. Dacă tot îl copiem pe Michael, măcar hai s-o facem bine şi să nu ne mai prindem părul în vârful capului.

simeon stalpnicul png

Cătălin Josan

El a avut o imagine de metrosexual destul de cuminte, însă dansatoarele lui Cătălin JOsan au semănat foarte bine cu Sanda Ladoşi, când a participat la Eurovision în urmă cu ceva ani.

simeon stalpnicul png

Alexa

După cum a declarat chiar ea, ţinuta este ideea mamei ei, aşa că şi rezultatul e pe măsură. S-a îmbrăcat ca pentru balul de majorat, cu mult roz şi multe floricele.

simeon stalpnicul png

Poate că la acel eveniment este o idee bună să apari aşa, însă pentru Eurovision trebuie mai multă creativitate şi poate chiar omogenitate în ansamblul conceptului, deoarece băieţii din spate aveau haine de inspiraţie Louis XIII, iar ea...nu. Aşa arată Taylor Swift de România.

Anda Adam

Lady Gaga este sursă de inspiraţie general valabilă. Păcat de Anda. Nu a făcut nimic altceva decât să demonstreze în ce criză acută de imaginaţie se află.

simeon stalpnicul png

Nici măcar nu s-a gândit să schimbe show-ul de început, fiind o încercare disperată de a reproduce părţi din concertele Lady Gaga. Ce-i drept, la Anda Adam sunt pe alb, iar la Gaga pe roşu. Bravo, nu ne-am prins cine eşti!

Tina G

Rihanna, Lady Gaga... cine eşti? Ea a tras lozul câştigător. A zis că-i mult mai bine să nu copiezi un singur artist, că se prinde lumea (vezi cazul Anda, Krivach, Dalma, Alexandra Ungureanu) ci trebuie să te „inspiri" din diverse locuri.

simeon stalpnicul png

Bine gândit Tina, te-ai inspirat din toate genurile şi ai ieşit în halul ăsta. E o privelişte ciudată, în sensul rău, fiind un amalgam de elemente fără noimă

Paula Seling

Bine că a câştigat...Acum cel puţin o să se ocupe cineva de imaginea ei. Astfel de ţinute nu o avantajează, însă împreună au avut unitate şi au fost interesanţi. Pont: data viitoare poate îşi fixează mai bine părul în timpul reprezentaţiei ca să nu-i mai vină pe faţă. Ovi, nu-ţi mai băga pantalonii în ghete... pari scund.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net