Soţul «deţinutei Playboy», Brigitte Sfăt: «Întâi să divorţeze, apoi să se laude că e cu Ilie Năstase»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nici nu ştie Ilie Năstase în ce relaţie complicată s-a băgat! Cea care l-a vrăjit pe fostul mare sportiv, “deţinuta Playboy” Brigitte Sfăt, are probleme mari cu actualul soţ, de care încearcă să divorţeze.

Brigitte Sfăt, frumoasa brunetă care l-a zăpăcit pe Ilie Năstase, nu şi-a încheiat socotelile cu soţul, Ovidiu Torj. Cu toate acestea, ea se afişează fără să-i pese de scandaluri cu Năstase, ba chiar a plecat din ţară împreună cu acesta ca să petreacă de ziua lui.

Toate acestea îl necăjesc pe Ovidu Torj, soţul Brigittei Sfăt, ei aflându-se în plin proces de divorţ. După mai multe înfăţişări în faţa avocaţilor, procesul a fost suspendat, iar decizia finală se va da la începutul lunii septembrie.

GALERIE FOTO CU ILIE NĂSTASE ŞI BRIGITTE SFĂT ÎN TIMIŞOARA

"Eu sper să se termine cât mai repede acest proces.Brigitte nu mai are nimic de-a face cu acel om. Ei sunt despărţiţi de multă vreme", a declarat Ilie Năstase. În tot acest timp, mediatizarea relaţiei dintre Brigitte şi Năstase nu este pe placul interlopului Ovidiu Torj, care încă este în acte soţul modelului.

"Nu e normal ca până la pronunţarea procesului să se laude că are o relaţie cu Ilie Năstase. Eu am vorbit şi cu Ilie, am spus că nu am nimic împotriva lor şi i-am urat succes în viaţă. Dar Brigitte nu este încă divorţată. Se vede care dintre noi a fost corect şi care nu", a declarat Ovidiu Torj.

Ovidiu Torj susţine că Brigitte pozează în victimă, în timp ce el este nevoit să se ocupe de copilul lor. "Eu nu sunt interlop periculos cum se spune, eu sunt baby-sitter", a spus Torj. El a fost implicat, în 2003, în scandalul sechestrării unui barman, dosar în care a fost condamnat alături de Brigitte Sfăt.

 

"Eu am făcut puşcărie din cauza ei", se plânge Ovidiu Torj. Acesta a trăit foarte mulţi ani în Austria, a fost sportiv de performanţă, practicant de lupte libere. Sătul şi el de încurcăturile cauzate de nevastă, se gândeşte să părăsească din nou ţara.

Citeşte şi:

Cine sunt fraţii interlopi Torj, soţul şi cumnatul amantei lui Ilie Năstase?

ILIE NĂSTASE a agăţat-o prin SMS pe «deţinuta Playboy»

EXCLUSIV Ilie Năstase este hărţuit de soţul interlop al amantei lui, infractoarea Playboy Brigitte Sfăt

Deţinuta Playboy vrea custodia fiicei

Vedeta Playboy Brigitte Sfăt se războieşte cu soţul interlop pentru custodia copilului

La Paris, de ziua lui, cu noua iubită

Fostul mare tenismen Ilie Năstase împlineşte azi 64 de ani. "Nasty" îşi va aniversa ziua de naştere la Paris împreună cu noua lui iubită, modelul Brigitte Sfăt.

Cei doi amorezi au plecat, sâmbătă, la Paris, unde Ilie Năstase deţine un apartament de lux. Pentru a scăpa de necazurile din ţară, surse apropiate celor doi susţin că "Nasty" şi Brigitte urmează să se mute în Statele Unite.

Ilie are două fetiţe cu Amalia

Ilie (63 de ani) şi Amalia (34 de ani) au fost 14 ani împreună, din care şapte au fost căsătoriţi. Cei doi şi-au pus pirostriile în vara lui 2004, la Paris, şi au împreună două fetiţe, Alessia (6 ani) şi Ema (3 ani). În luna februarie anul acesta, cei doi au anunţat printr-o scrisoare că nu mai formează un cuplu, divorţul având loc recent în stăinătate.

simeon stalpnicul png

Şi Brigitte are tot doi copii

Fostul iepuraş Playboy, Brigitte Sfăt, riscă să rămână pe drumuri. Un concern german vrea să construiască un magazin chiar în clădirea pe care fiul Brigittei Sfăt a primit-o moştenire de la tatăl lui.

Focoasa brunetă şi-a spus povestea într-o emisiune tv în care a explicat că după ce omul de afaceri Ovidiu Sfăt a decedat, în 2002, ea a rămas cu firma şi o casă în Arad, pentru băieţelul lor, acum în vârstă de 9 ani, Robbie.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net