Iat-o pe soţia lui Vârciu animatoare în Ibiza!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

E frumoasă de pică, are un corp făcut pentru păcate şi ochi de cadână. Adelina Vârciu, fostă Pestriţu, a înnebunit mii de bărbaţi care s-au perindat prin clubul Amnesia din Ibiza, fostul ei loc de muncă. Click! vă prezintă detalii picante din trecutul frumoasei brunete.

Mai citeşte:

Liviu Vârciu şi-a băgat soţia în televiziune

Amintiri cu Liviu Vârciu: «Fanele m-au pus să cânt de 14 ori aceeaşi piesă»

Soţia lui Vârciu a pozat sexy ca să-l încurajeze în finală

Invidiat pentru că şi-a luat aşa mândreţe de nevastă, Liviu Vârciu a avut şi el, la rândul lui, motive serioase de gelozie, ţinând cont că a concurat pentru mâna Adelinei (22 de ani) cu un conte putred de bogat.

Liviu şi Adelina s-au cunoscut într-un restaurant, printr-un prieten comun. S-au căsătorit pe 14 februarie 2009 şi de atunci, solistul a şters cu buretele trecutul iubitei lui.

simeon stalpnicul png

Mai mult, aleasa lui şi-a arătat nurii şi a dansat lasciv în cel mai mare club house din lume, Amnesia, din Ibiza, reuşind să câştige 3.500 de euro pe lună: „Am fost aleasă dintre mii de fete, venite la casting din toate colţurile lumii. Mă mândresc cu asta şi nu îmi este ruşine de meseria mea", a declarat Adelina, pentru Click!

Atunci când a mers în Ibiza la castingul pentru animatoare, Adelina avea părul blond, însă i s-a impus să se facă brunetă, deoarece părul bălai nu o avantaja.

simeon stalpnicul png

Înainte de a-l cunoaşte pe Liviu, apetisanta brunetă s-a iubit timp de un an şi jumătate cu Walter Hennig, un miliardar în euro, în vârstă de 33 de ani, ce avea afaceri cu diamante în toată lumea. Pe toată perioada relaţiei, băgătaşul a răsfăţat-o pe Adelina cu daruri scumpe şi a dus-o în vacanţă în cele mai luxoase locuri din lume. Povestea lor de dragoste s-a terminat în momentul în care, tânăra, originară din Câmpulung Muscel, l-a cunoscut pe Vârciu.

Atunci, ea a ales să renunţe la toate privilegiile de ordin material pe care i le oferea contele şi să rămână în braţele cântăreţului: „Şi eu şi soţul meu avem un trecut, am avut fiecare alte relaţii. M-am îndrăgostit nebuneşte de el şi nu a mai contat nimic din ceea ce îmi oferea fostul meu iubit. Am renunţat la tot şi aş renunţa la absolut orice pe lumea asta pentru Liviu, deoarece este dragostea vieţii mele", a declarat Adelina, pentru Click!.

Colegă cu Alexandra Ţîrdea!

Nu doar Adelina a dansat lasciv în Ibiza, ci şi fosta nevastă a lui Andrei Ţîrdea, Alexandra. Aceasta a renunţat şi a revenit definitiv în ţară în momentul în care a aflat că este însărcinată. Alexandra şi Adelina au fost alese la casting de Oana, bebeluşa „Cronicii Cârcotaşilor".

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net