Paula şi Ovi s-au calificat în finala Eurovision!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Suntem în finală! Paula şi Ovi vor cânta sâmbată în marea finală! Reprezentanţii României la Eurovision s-au declarat impresionaţi de faptul că piesa "Playing With Fire" este considerată una dintre cele mai senzuale şi au anunţat că "arma" pe care vor miza în finală va fi focul.

"Am încercat să creăm acea scânteie pe scenă prin intermediul pianului şi ne bucură că acest lucru a fost sesizat în această seara", a declarat Paula Seling la conferinţa de presă organizată după anunţarea finaliştilor. "Arma noastră pentru finală va fi mai mult foc. Dacă nu a fost suficient va fi mai mult", a adăugat Ovi.

Paula Seling şi Ovi vor concura de pe poziţia a 19-a în finala concursului de sâmbătă, potrivit tragerii la sorţi.

Artiştii români s-au calificat cu piesa "Playing With Fire" în marea finală a competiţiei, după ce joi seară au concurat, alături de concurenţi din alte 16 ţări, în a doua semifinală organizată la Telenor Arena.

În finală, Norvegia, câştigătoare a ediţiei 2009 a Eurovision, dar şi Franţa, Germania, Spania şi Marea Britanie, ţări organizatoare ale concursului, sunt calificate direct în finală.

Iată cum au evoluat ostilităţile în semifinala de joi seara:

UPDATE 23:56 Ultimele două ţări anunţate sunt Armenia şi Danemarca.

UPDATE 23:54 România s-a calificat în finală.

UPDATE 23:50 Urmează de Cipru, Azerbaijan.

UPDATE 23:49 Israel şi Irlanda sunt umătoarele calificate

UPDATE 23:47 Georgia, Ucraina şi Turcia sunt primii finaliste din semifinala Eurovision.

UPDATE 23:33 Paula Seling pune mesaje pe Twitter din Camera Verde. "Mulţumesc foarte mult pentru vot. Ştiaţi că puteţi vota de câte ori doriţi? Puteţi să ne ajutaţi să ajungem în finală. Mulţumesc", a scris Paula în engleză pe platforma de miniblog.

UPDATE 23:30 În culise lumea aşteaptă cu sufletul al gură rezultatele. Membrii delegaţiilor oficiale stau pe jos, încăperea fiind plină.

UPDATE 23:16 Reprezentanţii Turciei au încheiat show-ul de la Oslo cu o prestaţie incendiară. Voting-ul se va încheia în aproximativ un sfert de oră.

UPDATE 22:58 Fanii Bulgariei s-au adunat în faţa porţilor şi strigă numele lui Miro, artistul reprezentant.

UPDATE 22:55 Reprezentanta Irlandei a câştigat Eurovisionul în 1993. Irlanda a câştigat trei ani consecutiv în acea perioadă: 1992, 1993, 1994. Niamh Kavanagh stă urcată pe podium pentru a părea mai înaltă.

UPDATE 22:48 Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu au urcat pe scenă şi s-au descurcat de minune. Aşteptăm cu înfrigurare rezultatul final!

Steagurile României au fluturat în sală în timpul reprezentaţiei Paulei şi a lui Ovi. Artista a preferat să vorbească cât mai puţin timp posibil înainte de semifinală pentru a-şi proteja vocea. Acum sunt în Camera Verde a artiştilor, unde aşteaptă rezultatele semifinalei.

UPDATE 22:38 În culise se aplaudă după fiecare reprezentraţie, indiferent de ţara care cântă. Pe melodia Olandei - Sieneke "Ik Ben Verliefd (Shalalie)" se dansează în culise, ca şi în arenă.

UPDATE 22:33 Solista din Azerbaijan a lucrat cu un producător cu care colaborează şi Beyonce pentru melodia "Drip Drop". Potrivit caselor de pariuri, se clasează pe locul doi în finala Eurovision.

UPDATE 22:28 La cântecul Suediei (Anna Bergendahl "This Is My Life") publicul primeşte stikc-uri fosforescente, pe care s-au cheltuit 20.000 de euro. Toată sala e luminată de beţe roşii.

UPDATE 22:20. Danemarca (Chanée & N'evergreen "In A Moment Like This") tocmai au terminat de cântat şi se numără printre marii favoriţi ai Eurovisionului.

În sală se află mai mulţi români, veniţi cu steagurile pentru a susţine România. Unii dintre ei sunt stabiliţi în Norvegia, însă sunt şi unii care au venit special pentru a-i susţine pe Paula şi Ovi.

Doar o parte din românii aflaţi în străinătate, precum şi cetăţenii celorlalte state care participă în semifinală vor putea să voteze pentru Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu. De asemenea vor putea vota şi cei aflaţi în Norvegia şi Marea Britanie, doua dintre statele calificate direct în finală. România va putea să voteze oricare altă ţară participată în semifinală.

UPDATE 22:00. Debut de competiţie, prima prestaţie aparţine reprezentanţilor Lituaniei.

Bucle de prinţesă, gropiţe, zâmbete perfecte, ochi pătrunzători şi trupuri de sirenă. Solistele din cea de-a doua semifinală Eurovision pot concura şi la titlul de miss.

Paula Seling va avea concurenţă serioasă joi seară, la Oslo, în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, pe scenă fiind parcă mai multe bombe-sexy decât în anii precedenţi.

Citeşte aici:

5 lucruri de care se tem Paula și Ovi

Dintre cele 17 ţări participante, mai mult de jumătate au fost reprezentate de femei una şi una, înzestrate şi cu o voce perfectă, dar şi cu o frumuseţe răpitoare.

simeon stalpnicul png

Create parcă după un tipar identic, şatenele Paula Seling (România), Safura (Azerbaidjan) şi Sofia Nizharadze (Georgia) au rivalizat cu blondele angelice din trupa Feminnem (Croaţia), cu frumuşica Anna Bergendahl (Suedia) şi cu rebela Alyosha (Ucraina).

simeon stalpnicul png

Românca noastră îşi va pune formele în evidenţă alegând să îmbrace costumul mulat din piele, fiind o adevărată „Cat Woman" (Femeia Pisică).

1. Lituania: InCulto "East European Funk"

2. Armenia: Eva Rivas "Apicot Stone"

3. Israel: Harel Skaat "Milim"

4. Danemarca: Chanée & N'evergreen "In A Moment Like This"

5. Elveţia: Michael von der Heide "Il Pleut de L'Or"

6. Suedia: Anna Bergendahl "This Is My Life"

7. Azerbaidjan: Safura "Drip Drop"

8. Ucraina: Alyosha "Sweet People"

9. Olanda: Sieneke "Ik Ben Verliefd (Shalalie)"

10. România: Paula Seling şi Ovi "Playing With Fire"

11. Slovenia: Ansamblul Roka Žlindre & Kalamari "Narodnozabavni Rock"

12. Irlanda: Niamh Kavanagh "It's For You"

13. Bulgaria: Miro "Angel Si Ti"

14. Cipru: Jon Lilygreen & The Islanders "Life Looks Better In Spring"

15. Croaţia: Feminnem "Liko Je Sve"

16. Georgia: Sofia Nizharadze "Shine"

17. Turcia: maNga "We Could Be The Same"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net