Catrinel: «Am făcut botez pe repede înainte»

Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc la Biserica Domniţa Bălaşa din Bucureşti şi a reunit doar rudele celor doi, câţiva prieteni şi cele două perechi de naşi, familiile Segărceanu şi Mocanu.

"A fost un botez pe repede înainte, dar a ieşit minunat. Prietenii noştri s-au ocupat, pentru că noi am venit abia acum câteva zile din America. Gabi va pleca înapoi chiar mâine (n.r. - azi) pentru că are multă treabă, eu voi mai sta trei săptămâni", ne-a spus Catrinel.

Fosta vedetă de la Naţional TV ne-a mărturisit că a avut ceva neînţelegeri cu soţul ei atunci când au ales numele micuţei, născută în America, la 31 iulie.

"Ne-am ciondănit două săptămâni pe tema asta. Lui nu prea i-a plăcut Sara, dar până la urmă a cedat", a mai spus tânăra mămică.

Pe tot parcursul ceremoniei, oficiată de cinci preoţi, Sara Maria nu a plâns deloc, semn că este obişnuită să fie în centrul atenţiei.

De altfel, lui Catrinel i-ar surâde ideea ca fiica ei să aibă o carieră în TV, însă, în familie, părerile sunt împărţite.

"Tatăl ei vrea să o facă neapărat jucătoare de tenis. Maică-sa şi-ar dori-o balerină, însă eu cred că va fi cântăreaţă. La naştere i s-a făcut un test şi a reieşit că are auz absolut", a povestit, mândră, mama lui Catrinel. Petrecerea s-a desfăşurat aseară, la Casa Centrală a Armatei.

Vezi aici GALERIE FOTO

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net