Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo au plecat în luna de miere!

Ultima actualizare:

    Nicoleta nu se mai dezlipea  de tripleţi. Ea le-a dat  bonelor şi ultimele indicaţii
Nicoleta nu se mai dezlipea de tripleţi. Ea le-a dat bonelor şi ultimele indicaţii

Radioasă, zâmbitoare şi cu soţul de mână. Aşa a plecat ieri Nicoleta Luciu într-un supervoiaj de nuntă, în Franţa. Click! a aflat, în exclusivitate, cum o va răsfăţa omul de afaceri Zsolt Csergo pe frumoasa care i-a dăruit patru copii.

Puţin după ora 15.00, după ce şi-au strâns în braţe copiii, Nicoleta şi Zsolt au luat drumul aeroportului.

S-au îmbarcat într-o cursă spre Franţa, ţară unde vor petrece o vacanţă de vis, mult aşteptata lor lună de miere.

Şi pentru că s-au căsătorit după şapte ani, voiajul va fi unul din care să rămână cu cele mai frumoase amintiri.

Zsolt şi-a pupat cu foc „comorile” înainte să urce în maşină şi să plece cu soţia spre aeroport

Zsolt şi-a pupat cu foc „comorile”  înainte să urce în maşină şi să  plece cu soţia spre aeroport
Zsolt şi-a pupat cu foc „comorile” înainte să urce în maşină şi să plece cu soţia spre aeroport

Soţii Csergo se vor caza într-un hotel de cinci stele, săpat într-o stâncă, din Eze, la doar câţiva „paşi" de Monte Carlo.

Click! a aflat că Zsolt a pregătit pentru frumoasa lui soţie un program plin de surprize şi de răsfăţuri culinare.

Astăzi, de exemplu, vor călători prin Provence, „patria" lavandei şi a peisajelor demne de fotografii de calendar.

Seara, vor lua o cină romantică la unul din cele mai apreciate restaurante din lume, La Bastide St. Antoine.

Restaurantul Bastide St. Antoine

Restaurantul  Bastide St. Antoine
Restaurantul Bastide St. Antoine

Într-un decor de vis, cu o grădină plină de verdeaţă, cei doi vor gusta preparatele unuia dintre cei mai apreciaţi bucătari ai momentului.

Printre specialităţile acestuia se numără friptura de miel cu busuioc şi legume proaspete, scoici pe frunze de yucca sau un delicios desert, supă de căpşuni cu îngheţată.

Surprizele nu se opresc, însă, aici pentru că sâmbătă Nicoleta va descoperi frumuseţea unui alt loc exclusivist, Capul Antibes.

La restaurantul Le Bacon, soţul ei a comandat deja celebra supă de peşte provensală, făcută după o reţetă secretă şi complicată şi pentru care e nevoie de rezervare.

Preţurile sunt pe măsura faimei: o porţie costă circa 200 de euro. Localul este foarte frecventat de miliardarii arabi şi starurile de cinema.

Citiţi duminică, numai în Click!, pe unde s-au plimbat Nicoleta şi Zsolt în luna de miere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net