Un botez ca al lui Pepe costă 9.000 €!

Ultima actualizare:
De când s-a căsătorit  cu Raluca Pastramă, Pepe  e mai fericit ca niciodată
De când s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, Pepe e mai fericit ca niciodată

Duminică va fi chef mare în familia lui Pepe (33 de ani). Cântăreţul şi soţia lui, Raluca (21 de ani), îşi vor creştina fetiţa, pe micuţa Maria. În mod normal, pentru botezul care va avea loc la Aristocrat Events Hall şi la care vin 200 de invitaţi, Pepe ar fi trebuit să scoată din buzunar 9.000 de euro. Se pare că solistul a căzut la înţelegere cu patronii şi nu plăteşte nici un leu.

Icre de crap, file de cod cu sos Meunier, sărmăluţe în foi de varză cu mămăliguţă, muşchi de porc la grătar cu sos de ciuperci şi câte şi mai câte... Din toate acestea se vor înfrupta cei 200 de invitaţi la botezul organizat de Pepe şi Raluca Pastramă pentru fetiţa lor, Maria. Petrecerea are loc mâine seară, tot la Aristocrat Events Hall, unde s-a desfăşurat şi cheful pe care cei doi l-au dat după cununia civilă din luna aprilie a anului trecut.

Naşii sunt tot ­Andra şi Cătălin Măruţă. Click! a aflat, în exclusivitate, că Pepe a ales un meniu special la ofertă, care costă 45 €. Am stat de vorbă cu un reprezentant al centrului de evenimente, arătându-ne interesaţi să organizăm un botez în perioada imediat următoare. Am specificat că ţinem mortiş să avem parte de un ­meniu de vedetă, spre exemplu precum cel al lui Pepe, ca să ne aducă noroc.

Petrecerea de botez va avea loc în eleganta Sală London

De când s-a căsătorit  cu Raluca Pastramă, Pepe  e mai fericit ca niciodată
De când s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, Pepe e mai fericit ca niciodată

"Aristocrat Events Hall pune la dispoziţia clienţilor meniuri speciale, ce beneficiază de oferte considerabile.

Invitaţii vor fi răsfăţaţi cu mâncăruri alese şi fructe exotice

De când s-a căsătorit  cu Raluca Pastramă, Pepe  e mai fericit ca niciodată
De când s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, Pepe e mai fericit ca niciodată

Domnul Pepe a ales un meniu special, ce costă 45 de euro şi include pastramă de vită, galantină de pui, caşcaval, tartină cu icre de crap, tartină cu pateu de pui, rulou de şuncă cu ­salată de crudităţi, corăbioară de ar­dei cu pastă de brânză, decor de legume, măsline, file de cod cu sos Meunier servit cu cartofi natur şi legume Julienne, sărmăluţe în foi de varză cu mămăliguţă şi ardei iute, muşchi de porc şi piept de pui la grătar cu sos de ciuperci cu cartofi condimentaţi la cuptor şi salată de murături sau salată de sezon. Apoi tort.

Pepe şi Raluca au ales localul Aristocrat Events Hall şi pentru nuntă, şi pentru botez

De când s-a căsătorit  cu Raluca Pastramă, Pepe  e mai fericit ca niciodată
De când s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, Pepe e mai fericit ca niciodată

Beneficiaţi şi de un aranjament de fructe pe mese (ananas, piersici, portocale, mere, banane), plus un mix de alune şi covrigei săraţi. Pachetul de băuturi e inclus.

De când s-a căsătorit  cu Raluca Pastramă, Pepe  e mai fericit ca niciodată
De când s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, Pepe e mai fericit ca niciodată

Din fericire, sala Londra, în care domnul Pepe are petrecerea, este  liberă sâmbăta următoare", ne-a declarat reprezentantul de la Aristocrat. Ni s-a mai spus că o parte din plată se efectuează în  avans,  restul se achită a doua zi, dimineaţa. Închirierea sălii nu costă nimic. La un simplu calcul, având în vedere că la ospăţul lui Pepe vor fi 200 de invitaţi, reiese că solistul ar fi trebuit să scoată din buzunar 9.000 €.

Naşii cuplului au fost Andra şi Cătălin Măruţă


    De când s-a căsătorit  cu Raluca Pastramă, Pepe  e mai fericit ca niciodată
De când s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, Pepe e mai fericit ca niciodată

Anul trecut, la 18 aprilie, Pepe şi Raluca au făcut nunta tot la Aristocrat Events Hall din Bucureşti. Cu câteva zile înainte, Pepe a inspectat sala de mese Milano, grădina în care urma să aibă loc cununia civilă şi a stabilit, împreună cu reprezentanţii localului, ultimele detalii. „Eu mă ocup de tot, Raluca se lasă pe mâna mea. Îmi place aici, e perfect", ne-a declarat Pepe la sfârşitul turului, la vremea respectivă.

Meniul a fost unul select, cu mâncăruri din bucătăria franţuzească şi internaţională. Somon afumat cu hrean şi capere, tartine cu icre de somon, „vol au vent" cu pui şi ciuperci, muşchi de porc, de vită şi piept de pui la grătar cu legume au fost doar câteva dintre bunătăţile cu care s-au delectat oaspeţii. Un asemenea meniu costă circa 120-130 de euro de persoană.

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net