Moni cere 3.000 de euro ca să deschidă gura!

Ultima actualizare:

    Monica Columbeanu
Monica Columbeanu

"Nu mă dau jos din pat decât pentru 10.000 de euro", spunea celebrul top-model Linda Evangelista, în perioada de glorie. Iată că această reţetă a fost împrumutată şi de Monica Columbeanu, care a întins însă coarda cam mult: 3.000 de euro pentru oapariţie TV.

Până mai ieri, Irinel Columbeanu a deschis larg portofelul pentru a-şi introduce consoarta în lumea bună. Azi, celebră şi cu o strategie de îmbogăţire, Moni şi-a propus să recupereze banii investiţi în promovarea ei.

Aşadar, vedeta şi-a pus tarif pe declaraţii, apariţii publice şi la emisiuni tv, iar preţul sfidează toate regulile crizei financiare: 3.000 de euro, adică aproximativ 120.000.000 de lei vechi.

Mai citeşte:

Andreea Marin sare la gâtul lui Moni că a adoptat un copil

Monica Columbeanu riscă să facă puşcărie

Irina lui Moni a strâmbat din nas la fratele adoptat

Monica a luat o ţeapă de 3.000 de euro cu operele de artă

Moni: "Femeile împrăştie mai multă energie negativă decât bărbaţii"

Monica Columbeanu e oficial mămică la distanţă - VIDEO

Decizia "scorpiei de la Izvorani" i-a scos din minţi pe realizatorii tv autohtoni, cei care, de altfel, au contribuit la notorietatea Monicăi.

Cel mai deranjat a fost Dan Capatos (Antena 1), care a muştruluit-o pe Monica în emisiunea de joi seara, reamintindu-i, cu dovezi, că ascensiunea ei a pornit de la bara de striptease.

Nici Cristi Brancu, "Agentul VIP" de la Antena 2, n-a menajat-o pe Moni şi a recunoscut că a reuşit s-o simpatizeze abia la insistenţele soţiei lui, Oana Turcu.

"Chiar şi prin discuţiile de acum, nu facem decât să-i creştem cota Monicăi Columbeanu. Eu cred că această familie are o strategie bine pusă la punct, însă, s-ar putea să ajungă în situaţia în care să dea ei bani ca să mai apară", a declarat Cristi Brancu.

Deşi toată lumea i-a sărit în cap, Moni nu se apară şi preferă să tacă mâlc sau, probabil, îşi calculează tariful pentru eventualele declaraţii.

Primele sale apariţii plătite datează din 2008, când firmele cu care avea contract o chemau la evenimente, contra sumei de 500 de euro.

Scandal pe tema băieţelului adoptat

Moni Columbeanu a intrat în zodia scandalurilor. Cele mai acide, guralive, pertinente vedete din showbiz i-au sărit la gât şi o acuză pentru comportamentul din ultimele zile.

Cea care a dat tonul a fost Andreea Marin, care a certat-o public pe Moni pentru adopţia la distanţă. Click! v-a relatat în ziarul de ieri cum a început scandalul dintre dive.

Dan Capatos- «Un show păcătos»- Vrea o sumă aberantă

"Ani la rând s-a afişat gratis şi s-a lăsat filmată în cele mai penibile situaţii iar acum, dintr-o dată, cere această sumă aberantă.De la noi n-a luat niciodată bani. Poate i s-a făcut scârbă de noi, de realizatorii TV".

Oana Zăvoranu- «Pact cu diavoliţa»- Lui Zăvo i-a cerut 300 de euro, în 2009

Prima altercaţie pe care Moni a avut-o cu un realizator tv s-a produs în primăvara lui 2009, în emisiunea "Pact cu diavoliţa", prezentată de Oana Zăvoranu, la Kanal D.

simeon stalpnicul png

Pe atunci, plătită cu 300 de euro să vină în platou, soţia lui Iri nu a respectat contractul şi a refuzat indicaţiile moderatoarei.

Zăvo şi-a ieşit din pepeni şi a poftit-o afară, dar asta după ce i-a aruncat o ploaie de injurii.

Cristian Brancu- «Agentul VIP»- Nunta ei s-a dat în direct

''Monica a uitat să ne spună că, până acum, Iri îi plătea apariţiile. Oricum, dacă nu ar fi existat, femeia asta ar fi trebuit inventată. Vă reamintesc că nunta ei s-a transmis în direct, cinci ore, iar poporul s-a uitat la un eveniment la care nu s-a vorbit deloc"

Şi Adrian Enache i-a cerut 3.000 de euro lui Morar

Mai în glumă, mai în serios, şi lui Adrian Enache i s-a dus buhul că are tarif pentru apariţiile tv. Cel care a confirmat acest fapt a fost Mihai Morar, realizatorul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena 2.

simeon stalpnicul png

El a spus pe post că solistul i-a cerut 3.000 de euro pentru a veni în emisiune, declaraţie care l-a scos din minţi pe Enache. "Morar are o emisiune de doi lei. E dreptul meu să aleg unde vreau să apar", a tunat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net