Moni, trăieşti din pensia lui tata socru?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A trecut vremea în care Irinel şi Monica Columbeanu îşi testau limitele la cheltuit euro. Ba, mai mult, se pare că socrul lui Moni a ajuns "sponsor" al familiei de la Izvorani. Surse apropiate lui Ion Columbeanu ne-au povestit că pensia acestuia s-ar apropia de 100 de milioane!

Dacă până ieri-alaltăieri, tatăl lui Irinel Columbeanu îşi vărsa lunar o mare parte din pensie într-un cont personal, acum este nevoit să o împartă cu nora şi fiul său. Ion Columbeanu a reuşit să obţină o pensie fabuloasă în urma salariului de merit şi a funcţiei pe care a ocupat-o în Guvernul României.

Moni, scorpia de la Izvorani. Aşa cu n-ai văzut-o niciodată!

O sursă demnă de încredere ne-a mărturisit că tatăl lui Irinel ar încasa lunar aproape 100 de milioane de lei pensie. "Are 50 de ani în câmpul muncii şi i-au trecut prin mână toate bugetele statului. A primit mai multe salarii de merit, iar pensia a reprezentat 80% din salariu", ne-a mărturisit un apropiat al familiei.

"Ion Columbeanu continuă să îşi ajute şi acum fiul. Acest lucru este admirabil. L-a sfătuit întotdeauna în privinţa afacerilor şi l-a vegheat din umbră, mai ales că are experienţă uriaşă. Este de apreciat că şi acum este alături de copilul şi nora sa", ne-a declarat Serghei Mizil, un apropiat al familiei Columbeanu.

Există multe voci care spun că în spatele afacerilor lui Irinel Columbeanu s-ar afla şi astăzi tatăl acestuia, soţul Monicăi figurând doar în acte.

E de notorietate faptul că socrul Monicăi este un fost funcţionar guvernamental cu o longevitate greu de egalat. Ion Columbeanu a avut funcţia de director în cadrul Secretariatului General al Guvernului între 1953 si 1998. Nici unul dintre membrii familiei Columbeanu nu a putut fi contactat pentru declaraţii.

Afacerile lui Iri, din rău în mai rău

Lui Irinel Columbeanu nu prea îi merge bine în afaceri. Averea lui a scăzut de la 120 de milioane de euro în 2008 la 10-12 milioane euro în 2009.

Una din afacerile care i-a dat o gaură substanţială la buzunar a fost cea cu columbeanit, un material de construcţii lansat cu mare pompă.

Deschisă în urmă cu peste cinci ani, fabrica de la Târgu Cărbuneşti a intrat în faliment anul trecut. Irinel declara că a investit în această afacere circa 30 de milioane de euro.

A lucrat o viaţă la Guvern

Ion Columbeanu are 83 de ani şi a fost dintotdeauna "stâlpul" familiei Columbeanu. Tatăl lui Iri a ocupat funcţii importante în Guvernul României preţ de peste 40 de ani, timp în care a strânso avere considerabilă.

La sfârşitul anului 2008 a rămas văduv. Locuieşte într-un apartament din Bucureşti, iar la sfârşit de săptămână merge la Izvorani, la familia lui Irinel.

Mai citeşte:

Mama lui Moni croieşte rochii pentru nepoată

Moni, vrei să-i închizi gura lui Iri cu un copil?

Moni, spectacol în club la Londra

Moni, actriţă la Bollywood?

Moni, dorită de un parlamentar european

Avem sâni frumoşi? Daţi-ne bani şi îi arătăm

Moni Columbeanu: «Mai bine mă îmbolnăvesc decât să mă vaccinez»

Moni, atac la blonda lui Bote

Moni, până şi pe Vandici ai scos-o din sărite!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net