Moni: «În sesiune mă închid în cameră»

Ultima actualizare:
Daniela Crudu  vrea să cunoască  oameni noi
Daniela Crudu vrea să cunoască oameni noi

Sunt frumoase, celebre, dar să fie şi „şcolite" cu acte-n regule. Divele de la noi spun că s-au pus serios cu burta pe carte şi că sunt foarte stresate de sesiunea de exemene care bate la uşă. Iată cum se descurcă ele pe la şcoală şi ce trucuri folosesc ca să înveţe mai cu spor.

Monica Columbeanu a terminat facultatea, dar acum îşi „toceşte" coatele la un master în Relaţii Publice, la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative Bucureşti.

A început sesiunea pe 19 mai şi o aşteaptă o lună de foc, ultimul dintre examene urmând a fi susţinut pe data de 14 iunie. Vedeta şi-a pus ambiţia să termine cu notă maximă: „Învăţ cel puţin două ore pe zi, iar în sesiune mă închid în cameră. Mai vine mama să mă întrebe dacă nu am nevoie de ceva. În nopţile de dinaintea examenelor nu dorm aproape deloc", ne-a povestit Moni. În schimb, sora ei are probleme cu şcoala. Studentă în ultimul an la Facultatea de Marketing, la universitatea Română-Americană, sora Monicăi a bătut recordul la numărul de examene: 16 într-o sesiune: „Am foarte multe restanţe, plus licenţa. Mă pregătesc în fiecare zi, dar evident că nu pot acumula tot ce ar fi trebuit să învăţ în anii trecuţi. Mănânc ciocolată, căci am auzit că stimulează memoria", ne-a spus Ramona.

„Certată" cu cartea e şi Daniela Crudu, studentă în anul întâi la Facultatea de Jurnalism a Universităţii „Spiru Haret". În prima sesiune a avut opt examene, dar a venit doar la două. Notele primite de la profesori au fost de 5, în cazul examenului de „Introducere în ştiinţele comunicării", şi respectiv 8 la „Istoria presei româneşti".


    Daniela Crudu  vrea să cunoască  oameni noi
Daniela Crudu vrea să cunoască oameni noi

La toate celelalte şase examene, diva se pare că a chiulit.

La avizier, în dreptul numelui ei nu figurează nici o notă. Emoţiile încep pentru ea în această esiune la sfârşitul lunii mai.

"IÎmi iau cărţile la emisiune şi citesc în pauzele publicitare",spune  Daniela Crudu

Sânziana Buruiană e la polul opus. Face un master în Resurse Umane la Facultatea de Sociologie din cadrul Universităţii Bucureşti, unde este foarte apreciată de colegi, dar şi de secretare.

„Nu chiuleşte de la cursuri şi îşi vede de învăţătură", ne-a spus o secretară.

"Iau lecitină şi alte pastile de memorie, ca să reţin mai uşor", Sânziana Buruiană

Bianca Drăguşanu şi-a amânat licenţa

Fosta iubită a lui Bote a dezvăluit abia în urmă cu o lună că este studentă în ultimul an la Facultatea de Drept, la Universitatea Bioterra.

Asemenea celebrului personaj din filmul „Blonda de la Drept", Bianca nu se omoră cu învăţatul, însă farmecul ei îi dă gata pe profesori, care, de cele mai multe ori, îi acordă nota de trecere.

simeon stalpnicul png

Deşi ar trebui să susţină lucrarea de licenţă luna viitoare, Bianca a amânat momentul până în iarnă. Reporterii Click! au bătut la uşa universităţii în încercarea de a afla amănunte legate de modul în care se descurcă Bianca la şcoală.

Surpriză însă: universitate era pustie. Nu exista nici măcar un avizier cu notele obţinute de studenţi la examenele de până acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net