Moni i-a plătit lui Irinel dansatoare în sânii goi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şampanie scumpă, tort de frişcă, specialităţi culinare mediteraneene şi dansatoare cu sânii acoperiţi doar de mărgele, aşa a sărbătorit Irinel de ziua lui. Soţii Columbeanu au renunţat la petrecerile fastuoase şi au petrecut în clubul Bellagio, în compania câtorva prieteni, până la 4.oo dimineaţa.

Chefurile luxoase, cu sute de invitaţi, pe care familia Columbeanu obişnuia să le organizeze la reşedinţa de la Izvorani au rămas o simplă amintire. Irinel (53 de ani) a ales să organizeze o petrecere demnă de un adolescent, cu ocazia împlinirii vârstei de 53 de ani, în clubul Bellagio, din Bucureşti, unde a invitat membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi. Evenimentul a fost „stropit" cu şampanie Moet, iar după ce a suflat în tort, Columbeanu a avut parte de o surpriză pe cinste, pusă la cale chiar de soţia sa.

Citeşte scrisoarea lui George Stanca: Dragă Iri Columbeanu...

Sătulă de zvonurile că Iri o înşală, vedeta i-a adus câteva fete arătoase, sumar îmbrăcate, cu sânii acoperiţi de mărgele, care i-au dansat lasciv din buric, pe masă.

Deşi o ţinea pe soţia sa de mână, Iri a afişat un zâmbet discret în colţul gurii şi, puţin stânjenit, le-a sorbit din priviri pe domnişoarele care-şi unduiau formele apetisante în faţa lui. Invitaţii, printre care şi Ramona Gabor şi iubitul ei, Gabi Bădălău, s-au dovedit a fi destul de cuminţi, ritmurile alerte nereuşind să-i îmbie la dans.

Mai citeşte:

Serghei Mizil este atras de Monica Columbeanu

Moni: «I-am cumpărat lui Iri o stea pe cer!»

Alin Gălăţescu: "Moni şi-a ratat carierea de model tunându-şi sânii, iar Bianca e o femeie bionică”

Blonda lui Iri: "Nu mă salut cu Monica" - VIDEO

Moni, Cupidon sexy în club!

Ramona şi Gabi nu au stat decât o oră

simeon stalpnicul png

Aceştia au preferat să stea cuminţi, pe canapea, şi să se delecteze cu preparate culinare mediteraneene, precum creveţii şi stridiile, recunoscute pentru efectul lor afrodiziac.

Mereu discret, Irinel a fost secretos referitor la cadourile pe care le-a primit: „Mi-a plăcut foarte mult surpriza Monicăi. În rest, mă bucur de orice cadou", ne-a declarat Irinel.

Tatăl lui Iri a părăsit repede clubul din cauza zgomotului

simeon stalpnicul png

Petrecerea s-a spart aproape în zori, invitaţii plecând din club la ora 4.oo dimineaţa:„Ne-am simţit foarte bine, acum sunt obosită, nu am chef decât să zac în pat", ne-a declarat Monica, ieri, încercând să se refacă după petrecere.

Iri a primit cadou un tort imens cu trandafiri

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net