Mihaela Rădulescu: «Iată secretul siluetei mele!»

Ultima actualizare:

    Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu

Am avut bucuria s-o întâlnesc într-una dintre rarele şi scurtele ei vizite în România. Şi n-am ratat ocazia s-o descos puţin despre regimul de viaţă graţie căruia arată atât de bine la 44 de ani. Sigur, bronzul atât de sexy al recentei vacanţe petrecute în Kenya cu Dani Oţil o face s-ara­te şi mai fit. Dar, dincolo de asta, chiar şi într-un top lejer şi-o pereche de jeanşi îţi poţi da lesne sea­ma că Mihaela Rădulescu trece cu brio testele clinicilor de specialitate pentru măsurarea procentului de grăsime din corp. Nici tăietura de la spate a jeanşilor nu m-a lăsat să întrezăresc vreun strop de celulită... Ziceţi că era strategic po­ziţionată? Eu zic că Mihaela radiază în­tr-un fel care înseamnă mai mult decât hidratare din belşug şi dietă. Contează ce mănânci (atenţie: cu „derapajele" de rigoare, fără de care viaţa n-are farmec!), dar şi cât sport faci, cum gândeşti şi cât iubeşti... Am dezbătut cu ea ecuaţia.

Toată lumea te întreabă ce mănânci de arăţi atât de bine. O să încep prin a te întreba ce nu mănânci. Care sunt cele trei alimente sau grupe de alimente care sunt trecute pe lista de „guilty pleasures" la tine?

Mihaela Rădulescu Mă întrebi ce n-ar trebui să mănânc, dar nu mă pot abţine, câteodată. Ei bine, aici intră amandine­le, când vin în România, Cola, când ies la restaurant - nu beau alcool şi e singu­ra mea „scăpare" - şi salamuri, de care mi-e poftă, uneori. Noroc că se întâmplă rar şi fără urmări. (râde)

Şi ce nu lipsește din alimentaţia ta zilnică?

Ouăle, iaurturile Activia cu cereale sau fructe, legumele şi fructele şi ceva seminţe sau nuci de tot soiul.

Numeri caloriile? Cât de eficient ţi se pare acest obicei?

Sincer, n-am numărat nici când m-a pus nutriţionista, după naştere. Nu pot să-mi ocup mintea cu aşa ceva, încerc să mănânc rezonabil şi sănătos, fără să transform asta într-o bătaie de cap.

Dar cauţi pe eticheta produselor cuvântul „degresat"?

Nu la toate produsele, doar la unele ia­urturi, pentru că am observat că gustul e acelaşi. Stau bine cu analizele, mi le fac o dată la şase luni şi încă nu e cazul să trec la măsuri extreme. (râde)

Dar când ai gătit cel mai recent o mâncare moldovenească tradiţională pentru prietenii tăi la Monaco?

Înainte de Sărbători le-am făcut sa­lată de vinete, mămăligă şi deja ce­lebrul „bulz monegasc" - o reţetă pe care am inventat-o şi pe care o găsiţi pe www.22foryou.co, blogul pe care scriu. Mâncărurile noastre tradiţionale, atât de gustoase, au un singur „defect": sunt foarte grele şi pline de calorii, dar nu poţi să te desparţi de ele pe viaţă, oricât de departe de ţară ai plecat, nu?

Se dă scenariul următor: trebuie să-ţi prepari rapid un prânz energizant, oricât de ocupată ai fi. Spune-mi trei soluţii simple la care ai apela...

Prima ar fi o friptura de pui, vită sau curcan, făcută pe grătarul electric, adică fără ulei. Apoi, o salată verde, cu seminţe de tot soiul prin ea, sau o salată de ro­şii, castraveţi, ardei şi ceapă, cu brânză rasă. Şi mai rămâne varianta de maximă urgenţă, iaurtul cu cereale, care la mine ţine loc de prânz adesea, pentru că este foarte consistent.

Citeşte restul interviului pe okmagazine.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net