«Mama Natură» şi-a găsit BMW-ul lovit când s-a întors de la mare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Roxana Ionescu şi soţul ei, Laurenţiu, au petrecut un weekend romantic, în doi, la mare. Deşi se înnorase şi stătea să plouă, vedeta s-a încăpăţânat să rămână pe plajă, ea atrăgând privirile tuturor turiştilor cu formele sale apetisante.

Căsătorită de mai bine de patru ani cu omul de afaceri Laurenţiu Gheorghe, „Mama-Natură" este îndrăgostită ca-n prima zi.

Vedeta postului Antena 1 a pus la cale o escapadă de weekend la mare, cei doi fiind surprinşi de fotoreporterii Click!, duminică după-amiază, pe plaja Kazeebo, din Mamaia.

Zgârciţi cu gesturile tandre, probabil de jenă faţă de ceilalţi turişti sau de teama paparazzilor, cei doi soţi şi-au aruncat priviri languroase, precum doi adolescenţi ce simt pentru prima dată fiorii iubirii.

simeon stalpnicul png

Deşi era foarte înnorat şi bătea vântul, iar soţul ei părea puţin cam plictisit, Roxana s-a încăpăţânat să mai zăbovească pe plajă. De bălăceală nici nu s-a pus problema, nu de alta, dar temperatura apei abia dacă ajungea la 20 de grade Celsius, astfel că ar fi putut risca o răceală care să-i dea mari bătăi de cap.

Citeşte şi:

Roxana Ionescu: "Am început să scap de marca Mama Natură"

Pentru că nu le place foarte mult agitaţia şi aglomeraţia, cei doi soţi au preferat să se cazeze într-un complex din Năvodari.

Duminică seara, când s-a întors de la mare, prietenii au anunţat-o pe Roxana că BMW-ul său a fost avariat: „Mi-a căzut ceva pe capotă, din cauza furtunii. Mi-a îndoit-o destul de rău, trebuie să o duc la service", a declarat vedeta, pentru Click!

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net