Părinţii Mădălinei Manole au angajat-o pe avocata Magdei Ciumac

Ultima actualizare:

Aceasta trebuie să-i ajute să obţină şi custodia copilului regretatei soliste, dar şi o parte din bunurile care  au fost achiziţionate în timp de aceasta.

Beatrice Comăniceanu s-a prezentat, în această după-amiază, acasă la familia îndoliată pentru a sta de vorbă, pentru prima dată faţă în faţă, cu părinţii Mădălinei.

După mai bine de trei ore de discuţii, avocata a coborât din bloc pentru da declaraţii referitor la cazul noilor săi clienţi.

Cine va pune mâna pe averea Mădălinei?

Vraciul Mădălinei Manole rupe tăcerea: «Era foarte tristă»

Petru Mircea: «Lumea proastă speculează»

Totul este o telenovelă. Mama Mădălinei este terminată, este în stare de şoc, stă numai pe medicamente şi cu pozele fiicei la piept.

Amândoi mi-au povestit că în casa solistei era o atmosferă tensionată, totul trebuia să fie făcut aşa cum dorea soţul, şi ea nu trecea peste cuvântul său.

Oamenii mi-au spus că imobilul în care locuia era pe numele fiicei lor, la fel şi alte bunuri. Ei sunt hotărâţi să cheme martori la Parchet pentru audieri, dar deocamdată ţin secret numele lor", a precizat Beatrice Comăniceanu.

"Era în depresie pentru că i-au luat copilul de lângă ea"

"Tatăl şi mama Mădălinei au mai zis că fiul acesteia a fost luat de lângă  ea în luna februarie şi dus la Botoşani, la soacră, pentru că aşa  a decis soţul, fără voia ei. Aceasta o dirija foarte mult, şi, spun ei, el ar fi  contribuit la depresia care s-a instalat.

Soacra era primită tot timpul în casa ei, deşi părinţii erau ţinuţi departe, şi nu aveau acces. Au mai povestit că, în ultimele luni, soacra şi soţul au chemat anumite persoane pentru tratamente, şi nu medici, aşa cum ar fi fost normal.

La aceste şedinţe, care aveau loc de 2-3 ori pe săptămână, aveau acces doar  rudele din partea soţului, iar părinţii ei erau ţinuţi pe afară să plimbe copilul.  Personal, nu cred că vor putea avea custodia copilului, eu îi pot ajuta să obţină un program de vizită .

Copilul va moşteni trei sferturi din avere, iar soţul un sfert. Părinţii artistei ştiu că aproape totul era pe numele fiicei lor", a declarat Beatrice Comăniceanu, impresionată de drama familiei cântăreţei.

Avocata angajată de părinţii Mădălinei Manole a fost şi apărătoarea Magdei Ciumac, şi are deja 12 ani de experienţă în domeniu juridic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net