Mădălina nu şi-a găsit liniştea. Crucea stă strâmbă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Povara purtată în suflet în timpul vieţii o apasă chiar şi acum? Mădălina Manole pare a nu-şi fi găsit liniştea nici după moarte. Cei care au grijă de mormântul artistei au povestit pentru Click! cum, în anumite zile, crucea de pe mormântul artistei se mişcă.

De când moare şi până la 40 de zile, atunci când Dumnezeu îl judecă, spun preoţii sufletul celui decedat se plimbă prin locurile în care şi-a trăit viaţa. Rămâne pe pământ, trăieşte în mijlocul celor apropiaţi, vede şi aude tot ce se petrece la înmormântarea lui şi ştie ce gândesc toţi cei prezenţi acolo.

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

Spre deosebire de cei care au murit de moarte bună, spiritele celor care au ales să-şi ia viaţa sunt mai neliniştite. Poate s-au căit în clipa morţii, în ultimele fracţiuni de secundă ale vieţii, poate nu.

O astfel de frământare pare a avea şi sufletul Mădălinei Manole. Cătălin Duţu, cel care, din prima clipă s-a îngrijit de mormântul acesteia din cimitirul Bolovani, din Ploieşti, spune că artista nu şi-a găsit nici acum, după moarte, liniştea.

Tânărul a văzut cum crucea de lemn se mişcă fără ca cineva să o atingă. "Erau zile când bătea vântul şi era singura cruce de aici care se strâmba. Altădată nu bătea deloc vântul şi o găseam înclinată. De fiecare dată o îndreptam. Cred că sufletul Mădălinei încă nu are linişte", ne-a mărturisit Cătălin.

Sâmbătă, când a fost la mormânt, Petru a îndreptat crucea

simeon stalpnicul png

De altfel, chiar sâmbăta trecută, în ziua în care s-au împlinit nouă zile de la moartea artistei, Petru Mircea a chemat un gropar de la cimitir ca să fixeze crucea de lemn cu ciment pentru a sta dreaptă.

Din spusele soţului său, Petru Mircea, "fata cu părul de foc" se simţea urmărită de blesteme, iar în ultima lună de viaţă a mers, trei miercuri la rând, la biserica Zlătari, locul unde se află moaştele Sfântului Ciprian, despre care se spune că ar fi dezlegătorul de vrăji şi alungătorul de farmece.

"Pentru cei care şi-au luat viaţa nu există iertare. Sufletul unui sinucigaş rămâne un suflet neliniştit", ne-a explicat preotul paroh Gheorghe Cheran, de la Biserica „Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir" din Bragadiru.

La sfârşit, soţul Mădălinei a chemat un gropar să fixeze crucea

simeon stalpnicul png

Vânzătorul de Furadan, căutat de Poliţie după semnalul telefonului

Poliţia din întreaga ţară este pe urmele presupusului vânzător al pesticidului Furadan cu care Mădălina Manole şi-a pus capăt zilelor. Oamenii legii au ajuns la concluzia că Sorin Cârdaş a fugit din România, după ce Berta Slav, prietena care i-a oferit artistei substanţa interzisă, a fost audiată de organele de poliţie.

Berta Slav le-a oferit anchetatorilor numele individului care i-a vândut Furadanul în schimbul a 300 de lei şi numărului lui de mobil. Timp de două zile, oamenii legii au urmărit semnalul GSM emis de telefonul lui Sorin Cârdaş, iar rezultatul a arătat că bărbatul a petrecut mai multe ore în Timişoara.

Domiciliul din actul de identitate este în Cluj-Napoca. Surse judiciare susţin că în cursul zilei de miercuri telefonul lui Sorin Cârdaş a încetat să mai fie înregistrat pe vreo celulă de telefonie mobilă, astfel că există două posibilităţi: bărbatul şi-a aruncat cartela şi telefonul mobil sau a ieşit din ţară.

Pentru că nu are roaming-ul activat poliţiştii nu mai pot înregistra semnalul. Sorin Cârdaş riscă între trei şi 15 ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net