Lindsay Lohan era să moară din cauza pastilelor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lindsay Lohan, la un pas de moarte. Ca să-şi calmeze durerile de stomac, de dinţi, insomnia şi depresia, actriţa se îndoapă cu cinci medicamente, care ar putea s-o ucidă dacă depăşeşte doza.

Actriţa Lindsay Lohan trece prin clipe de coşmar de când a fost condamnată la închisoare. Pe măsură ce data de 20 iulie, când trebuie să se prezinte la penitenciarul pentru femei din Linwood, se apropie, diva nu se mai poate controla.

Se îndoapă cu medicamente ca să combată depresia care o copleşeşte. Din cauza alcoolului şi a drogurilor suferă de dureri la stomac şi ia medicamente să le calmeze.

Colac peste pupăză au început s-o doară şi dinţii şi îi trage cu medicamente pentru ca să-i treacă. Toate pilulele la un loc alcătuiesc un cocktail deosebit de periculos pentru organismul uman.

Ia cinci medicamenete o dată

Dilaudid – combate durerile de dinţi. Dilaudid este un analgezic puternic, care poate avea efecte grave în caz de depăşire a dozei.

Nexium – pentru durerile de stomac. Nexium este un inhibitor al secreţiei de acid la nivelul stomacului.

Zoloft şi Trazadone – împotriva depresiei. Zoloft nu ar fi un medicament periculos, dar în combinaţie cu alte medicamente şi alcool poate duce la deces. Trazadone are efecte secundare foarte neplăcute.

Adderall – împotriva insomniei. Adderall este un medicament pe bază de amfetamină care poate da grave tulburări de inimă în caz că este depăşită doza prescrisă

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net