Lavinia Pintea: «Sunt medic la Urgenţă»

Ultima actualizare:

"Adrian obişnuia să spună că «adevăraţii eroi ai zilelor noastre sunt medicii de la Urgenţă». M-am ambiţionat să devin un astfel de medic, pentru că Adri îşi dorea acest lucru şi am vrut să-i îndeplinesc dorinţa", ne-a spus Lavinia Pintea. Aşa că, din 4 ianuarie, soţia marelui actor lucrează cot la cot cu medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova.

"Sunt medic rezident, prin urmare, mai am foarte multe de învăţat de la colegii mei. Sunt oameni dăruiţi profesiei lor, pe care îi admir foarte mult. Sunt mulţumită că m-am integrat foarte bine în colectiv. Îmi place munca în echipă", ne-a mărturisit Lavinia. Ca medic la Urgenţă, tânăra face, bineînţeles, şi gărzi, şi se confruntă cu situaţii şi cazuri deosebite şi foarte grave.

"De departe, poate cele mai dificile şi impresionante sunt cazurile de resuscitare cardio-respiratorie, în care medicii se luptă, practic, contra cronometru pentru viaţa unui om", a adăugat ea. Deşi suferinţa pacienţilor şi cea a rudelor acestora o dor, reuşeşte să nu se lase copleşită şi să se ţină tare: "Este esenţial să rămân echilibrată şi puternică, chiar dacă trebuie să lupt cu mine însămi pentru a depăşi situaţii limită. Dacă m-aş lăsa copleşită, în mod cert nu aş avea ce căuta în această profesie dură".

Lavinia spune că, la Camera de gardă fiind, i s-a întâmplat adesea să fie recunoscută de bolnavi şi să i se vorbească cu drag de Adrian Pintea. "În general, oamenii sunt foarte amabili şi emoţionaţi să mă întâlnească faţă în faţă. Mă simt cumva stânjenită, pentru că nu vreau să fiu privită altfel decât ca un medic rezident care îşi face datoria. Dar, înţeleg reacţia oamenilor", a încheiat Lavinia.

«Fata care aduce ploaia»

Lavinia Tatomir era doar o fetiţă, când i s-a dus vestea că poate ameliora sau chiar vindeca anumite boli. "Eram copil, aveam 5 - 6 ani, când am observat că de palma mea stângă se lipesc obiecte uşoare, pixuri, caiete. Mai târziu, am început să ridic obiecte mult mai grele", povesteşte bioterapeuta.

Pe când avea 12 - 13 ani, într-o zi foarte senină, şi-a dorit să plouă şi aşa a fost. De atunci i s-a spus "fata care aduce ploaia". A vrut neapărat să-şi explice ştiinţific ceea ce i se întâmpla, mai ales că tatăl său era medic.

Prin urmare, a făcut Facultatea de Medicină, după care şi-a deschis propriul cabinet, combinând bioterapia cu medicina clasică. A avut mii de pacienţi. Unora le-a ameliorat suferinţa, pe alţii chiar i-a vindecat.

Primeşte mesaje de ameninţare

Click! v-a prezentat pe larg, în urmă cu trei zile, un episod mai puţin plăcut din viaţa Laviniei. Soţia lui Adrian Pintea ne-a povestit că este terorizată cu mesaje dintre cele mai ciudate de către o admiratoare a marelui actor. Culmea, Adriana Musteaţă, cea care o hărţuieşte, crede că Adrian Pintea trăieşte.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net