Iulia Vântur şi Salman Khan, daţi de gol de o bijuterie identică

iulia_vintur.jpg

iulia vantur talisman salman khan
Iulia Vântur este foarte ocupată în India
foto: arhiva personală

Vrei un iPhone 7?

Click.ro iti ofera sansa acum!

Degeaba încearcă Iulia Vântur să ne convingă că între ea şi Salman Khan nu există nicio poveste de dragoste.Recent, cei doi au fost surprinşi purtând aceeaşi talisman, dovadă a legăturii lor puternice. Bijuteriile fac parte dintr-o linie lansată de sora celebrului actor de la Boolywood, modele pe care le promovează însuşi Salman Khan.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Iulia Vântur s-a îndrăgostit atât de tare de India încât a uitat de toate angajamentele ei din România. Vedeta Pro TV s-a lansat în muzică şi a urcat pe podiumul de modă şi nu pare dispusă se se întoarcă prea curând pe plaiuri mioritice. Recent, prezentatoarea a fost surpinsă purtând un medalion identic cu cel al bărbatului despre care se tot vehiculează că i-ar fi iubit.

salman khan iulia vantur talisman linie bijuterii soraZoom
Linia de bijuterii promovată de Iulia şi Salman Khan a fost lansată de sora actorului
foto: arhiva personală

Iulia şi Salman Khan au purtat acelaşi talisman pe care scrie dragoste, grijă, bucurie, ajutor, speranţă, bijuteria fiind o creaţie lansată pe piaţă de sora starului indian, Arpita Khan Sharma.

iulia vantur petrecere arpita khan sharmaZoom
Iulia şi sora lui Salman Khan, Arpita, sunt foarte apropiate
foto: arhiva personală

Chiar dacă inelul de logodnă se lasă aşteptat, cei doi se pare că tot au ceva care simbolizează dragostea care-i uneşte.

Citește și