Interlopul care a sechestrat-o pe Moni Columbeanu, arestat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Interlopul băcăuan Ovidiu Hassan, cel care în urmă cu câţiva ani a încercat să facă bani şi pe spinarea Monicăi, a fost reţinut miercuri de poliţişti sub acuzaţiile de sechestrare şi tâlhărie.

Ovidiu Hassan este suspectat că ar fi sechestrat un cetăţean arab, în urmă cu câteva zile, şi că l-a dus în afara oraşului, unde a fost legat şi abando nat pe un câmp.

Vezi aici cât de dotat este stripper-ul suedez al lui Moni!

Miza era un jeep pe care interlopul trebuia iniţial să-l cumpere de la arab. Povestea tragică a Monicăi Gabor a început în 2003. Atunci l-a cunoscut într-o discotecă pe Walter, lider al unui clan ţigănesc.

Între timp, de Moni a aflat şi un rival de-al lui Walter, cunoscut ca Mondan. Exasperată de războiul pornit pentru ea, Moni a încercat să evadeze cu ajutorul unui anume Dinu Damaschin, reprezentant al Drepturilor Omului la Bacău.

Bărbatul a vorbit atunci cu Hassan, patronului fostului night-club de striptease. Aşa a fost cunoscută de Radu Duţă, un apropiat al mafiotului Ion Clămparu.

Într-o declaraţie dată de Monica, în vara lui 2003, reiese că Duţă vroia să-i propună o afacere interesantă.

Moni urma să fie amanta lui Costel Rusu, "locotenentul" de atunci al lui Corneliu Iacobov.

Când Rusu i-a promis că îi va cumpăra maşină şi apartament la majorat, Monica a reuşit să scape şi a fugit acasă.

Îl vede pe Iri doar în week-end!

De o bună bucată de vreme, Monica a renunţat să mai locuiască la vila de la Izvorani şi s-a mutat împreună cu fiica sa, Irina, într-un apartament în buricul Bucureştiului.

simeon stalpnicul png

Cele două l-au lăsat singur pe Irinel şi îl văd acum numai în week-end.

„ Aveam foarte multă treabă aici şi nu mai apucam să o văd mai deloc pe Irina. De aceea am decis să stăm amândouă în apartamentul din Bucureşti ca să petrec mai mult timp cu ea. La Izvorani mergem mai mult în week-end-uri, dar Iri nu are nicio problemă cu asta", ne-a declarat Monica.

De Sărbători, familia se va reuni însă la Izvorani, cei trei urmând să petreacă Crăciunul împreună. Moni s-a pregătit deja cu cadouri pentru fiica sa şi pentru Irinel, acestuia din urmă cumpărându-i o pereche de pantofi de firmă.

Mai citeşte:Moni Columbeanu, scoasă de Neghină de pe podium!Monica: «De astăzi mă comport ca o jigodie!»Moni l-a făcut "retardat" pe partenerul ei de la "Dansez pentru tine"Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!Moni, lăsată baltă şi de ultimul şofer!Moni Columbeanu, goală pentru 25.000 de euro

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net