Inna, surprinsă în fundul gol pe scenă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A urcat în vârful clasamentelor muzicale atât din ţară, cât şi din străinătate, cu melodiile sale anternante, dar iată că Inna ţine pasul cu solistele de top şi în ceea ce priveşte vestimentaţia.

Îmbrăcată cuminţel la debutul său de anul trecut, solista a devenit, acum, mult mai îndrăzneaţă, afisându-şi formele apetisante chiar ostentativ.

Click! a intrat în posesia unor imagini de la un spectacol susţinut recent de Inna, iar bărbaţii din sală i-au apreciat la maximum prestaţia, aclamând-o neîncetat.

Uite-o pe Inna, live într-o ţinută ce incită spiritele

simeon stalpnicul png

Inna şi-a înnebunit fanii cu o coregrafie incitantă

simeon stalpnicul png

Nu de alta, dar cântăreaţa a venit îmbrăcată într-un body decoltat, care i-a lăsat la vedere atât sânii, dar mai ales posteriorul obraznic, reuşind, astfel, să stârnească fantezii în mintea tuturor spectatorilor.

Se pare că Inna cunoaşte reţeta sucesului, iar melodiile care te îmbie la dans, vestimentaţia sumară şi coregrafia îndrăzneaţă îi asigură aplauzele la fiecare spectacol.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net