Gyuri Pascu îşi cumpără bere la 1.00 noaptea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tras la faţă şi foarte îngândurat. Actorul Ioan Gyuri Pascu pare foarte marcat de divorţ. Fotoreporterii Click! l-au surprins, vineri noapte, în timp ce cumpăra bere şi ţigări, semn că nu e împăcat cu viaţa de bărbat singur.

Apropiaţii actorului susţin că Gyuri este atât de necăjit încât cu greu îl mai văd zâmbind. De la PRO TV pleacă direct spre localul său, "Gyuri's Pub", unde îl prinde dimineaţa.

Nu se grăbeşte să ajungă acasă, unde nu-i rămâne decât să mediteze la căsnicia eşuată, în faţa unui pahar cu băutură. De altfel, şi fotoreporterii Click! l-au surprins pe actor, vineri noaptea, după ora 1.00, coborând dintr-un taxi în zona Piaţa Romană.

A cumpărat dintr-un magazin două cutii de bere şi un pachet de ţigări. Tras la faţă, nebărbierit şi îmbrăcat neglijent, se vede de la o poştă că Ioan Gyuri Pascu nu se poate împăca cu ideea divorţului.

Gyuri, mascota grupului umoristic Divertis (PRO TV), suferă enorm că acum, la 49 de ani, a rămas fără casă şi fără familie. Munceşte mai mult decât de obicei, tocmai pentru a mai uita de suferinţă, însă, când ajunge în apartamentul închiriat din zona Piaţa Alba Iulia, singurătatea îl macină.

Ştie exact unde a greşit în căsnicie, dar regretele nu o impresionează câtuşi de puţin pe Daniela, cea care i-a fost alături, la bine şi la greu, mai bine de 17 ani.

"Eram foarte gelos, o sunam foarte des pe Daniela, iar ea s-a săturat să mai fie controlată", a povestit el, plin de sinceritate, în urmă cu două luni, la Antena 1.

În noua locuinţă, situată în Piaţa Alba Iulia, nu-l mai aşteaptă nimeni. Era obişnuit ca Iarina, fiica lui în vârstă de 13 ani, să-i sară în braţe, atunci când intra pe uşă, dar toate acestea sunt doar amintiri care dor.

Citeşte despre divorţul lui Ioan Gyuri Pascu:

Soţia lui Gyuri Pascu cere, în instanţă, custodia fiicei lor

Ioan Gyuri Pascu: «M-am mutat de acasă, cu chirie!»

Ioan Gyuri Pascu divorţează!

Gyuri petrece foarte mult timp în cârciuma lui, Gyuri's Pub

Când nu e la bar, actorul îşi cumpără bere de la chioşc

Divorţ după 17 ani

Ioan Gyuri Pascu şi soţia sa, Daniela, s-au cunoscut în anul 1992, iar în 1993 s-au căsătorit. Tot în acelaşi an au deschis şi primul studio de înregistrări independent din România.

simeon stalpnicul png

În 1997, ei au devenit părinţii unei fetiţe, acum în vârstă de 13 ani, Iarina. Gyuri şi soţia sa au format mereu unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net