„Orfanul" de la Dansez pentru tine îşi arată adevărata faţă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pro TV a arătat vineri seară o latură cinică a lui Grigore Moldovan, partenerul Iulianei Luciu, de la „Dansez pentru tine“. Pentru prima dată în istoria emisiunii, realizatorii au difuzat imagini cu camera ascunsă, ceea ce ar putea să schimbe situaţia votului.

Apogeul sezonului „Dansez pentru tine" a fost atins vineri seară, când au fost difuzate imagini, filmate cu camera ascunsă, în care concurenţii îşi spuneau părerea unii despre ceilalţi. Cel mai dur în declaraţii a fost Grigore. Materialul prezentat a şocat atât juriul, cât şi concurenţii pentru că a arătat un alt chip al tânărului orfan de 21 de ani, care îşi creşte singur fratele mai mic. În jurul acestuia se crease un val de simpatie tocmai datorită situaţiei dramatice în care se află.

„Antonio e pe locul doi la «cel mai neimportant caz». «Vai, să-mi văd părinţii sau neamurile din Brazilia» (râde). Păi de ce a plecat dacă e aşa?", se destăinuie Grigore unuia dintre reporterii emisiunii.

simeon stalpnicul png

Despre partenera sa, concurentul spune: „Iuliana, cine‑o ştie pe Iuliana? Este o actriţă. E mult spus", adaugă el. Nici coregraful lor nu a scăpat de critici. Adrian Cristea (Bursucu') este acuzat că nu se implică deloc, că face repetiţii „la vrăjeală" şi că atât el, cât şi Iuliana „au interesele lor".

"Nu e chiar aşa cum se zice, „vai, ce echipă unită!". Noi nu suntem o echipă, noi nu ne comportăm ca o echipă. E clar că Bursucu' e un băiat bun, dar... Nu sunt apropiat de Iuliana cum i-ar plăcea lui să fiu, mă refer. Iuliana, cine-o ştie pe Iuliana? Este o actriţă. E mult spus. Păi a făcut vreodată „actorie"? Bursucu', cine-i Bursucu' ăsta? Nu prea se implică deloc, cum de-a reuşit? Parcă e aşa „ia, hai, la vrăjeală". „Hai să facem şi noi o repetiţie la vrăjeală şi gata", a spus Grigore.

"Eu sunt calm, n-am nicio treabă! Ei să-şi vadă de treaba lor, eu îmi văd de treaba mea", a mai spus favoritul emisiunii.

Citeşte în Adevărul ce au declarat organizatorii emisiunii despre difuzarea înregistrării cu o săptămână înainte de marea finală!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net