Gina are maşină de 40.000 de euro de la iubitul infidel

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Afaceristul de origine libaneză Nicola s-a gândit să-şi spele păcatele în faţa Ginei şi, pentru a-i demonstra dragostea şi devotamentul, i-a oferit o bijuterie de maşină.

Acum, frumoasa vedetă face furori în trafic la volanul unui BMW X3, de 40.000 de euro.

Nicola se căieşte că a înşelat-o pe frumoasa şi râvnita sa iubită, astfel că a profitat de ziua ei de naştere şi i-a făcut un cadou pe măsură, pentru a şterge cu buretele toate greşelile. Astfel, la împlinirea vârstei de 29 de ani, Gina Pistol a avut parte de o surpriză de proporţii, căci a primit o maşină de teren, un BMW X3, ce a costat o mică avere: 40.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe apetisanta blondă, în premieră, la volanul bijuteriei pe patru roţi, chiar ieri, în ziua aniversării sale. Îmbrăcată lejer, într-un pulover lung, o vestă de blană, jeanşi şi cizme fără tocuri, Gina şi-a serbat ziua pe drumuri.

 Citeşte şi:      Scrisorile lui Stanca: Dragă Gina Pistol,      Gina Pistol, îmbrăcată până-n gât de iubit!       Gina Pistol, somată iar de iubit: fără decolteu!       Gina Pistol are interzis să mai prezinte în chiloţi      Mai bine înşelată decât în Ferentari

Astfel, vedeta a plecat din luxosul apartament al iubitului ei, situat pe Şoseaua Nordului, şi s-a oprit în piaţa Dorobanţi, de unde a cumpărat un platou de prăjituri şi o sticlă de şampanie fără alcool. S-a urcat în luxosul automobil şi a gonit către Calea Ferentari, pentru a ciocni un pahar împreună cu mama şi fratele ei.

simeon stalpnicul png

Grăbită, vedeta a poposit în casa părintească mai puţin de o oră şi, semn că este foarte iubită de familia sa, a ieşit din modestul bloc cu o punguţă de cadouri.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net