«Nu e altul mai frumos ca Voicu în România»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În august 2008 a devenit şoferul Monicăi, trei luni mai târziu defila pe podium, la patru ace, iar acum se află în Coreea de Sud, pentru provocarea vieţii lui. Click! vă spune cum a ajuns Voicu Pânzar să ne reprezinte la cel mai prestigios concurs de frumuseţe din lume.

Atins cu bagheta magică de Cătălin Botezatu şi ajutat de notorietatea Monicăi Columbeanu, Voicu Ruslan Pânzar (24 de ani) s-a transformat peste noapte dintr-un şofer de tir, într-un fotomodel de succes.

   Citeşte şi:      Va face Voicu mare  brânză la Mister Universe?      Bote şi Voicu, chef nebun în Austria      Fostul şofer al lui Moni şi-a luat apartament de 500.000 €!      Voicu: «I-am zis lu' Moni să mă lese-n pace!»      Botezatu a împăcat-o pe Bianca cu o geantă de 7.000 €      Cătălin Botezatu, de la chiloţi la mănuşi      Voicu abia leagă două vorbe

Mai mult, în acest moment se află în Coreea de Sud, în oraşul Incheon, acolo unde pe 27 martie ne va reprezenta la Mister World. De ce a tras tocmai Voicu bileţelul norocos, ne spune chiar binefăcătorul lui, Cătălin Botezatu: "În opt luni, Voicu a avut peste 200 de prezentări de modă, majoritatea în străinătate, iar asta a fost un avantaj pentru el. Dacă ar fi trebuit să aleg pe altcineva, aş fi fost nevoit să-l cizelez cu un an înainte, iar eu în ultimele opt luni m-am ocupat exclusiv de Voicu. Oricum, el e frumos şi înalt (n.r. - are 1,95 m) şi n-aş fi găsit altul ca el în România".

În competiţia frumuseţii, Voicu va da piept cu 84 de bărbaţi aleşi pe sprânceană, toţi arătoşi şi musculoşi.

August 2008- făcea poze la Bentley

simeon stalpnicul png

Oricum, chiar dacă e concurenţă acerbă, tânărul nostru se află pe primul loc în preferinţele fanilor şi debordează de optimism şi de încredere.

"Până acum, Voicu a fost timid din cauza Monicăi, dar şi-a mai revenit. Oricum, el e mai încet, că e ardelean, dar a făcut eforturi mari şi acum e mult mai relaxat în faţa camerelor de luat vederi", ne-a mai spus celebrul designer Cătălin Botezatu.

Noiembrie 2008- omul de încredere al Monicăi

simeon stalpnicul png

Nu e student la Ştiinţe Politice!

Bote a lămurit pentru Click! şi neconcordanţa apărută pe site-ul oficial al competiţiei.

simeon stalpnicul png

"Cei de acolo au greşit. Voicu nu e student la Ştiinţe Politice, ci urmează să se înscrie".

În prezentare, românul anunţă că şi-ar dori să facă politică, având ca motto: "Dă tot ce ai mai bun, ca să fii cel mai bun".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net