FOTO EXCLUSIV Ce nevastă frumoasă are Adrian Despot!

sotie_adi_despot.jpg

Lisa, soţia lui Adi Despot, e o fire discretă, la fel ca solistul
Foto: Alex Muscaliu

Vrei un iPhone 7?

Click.ro iti ofera sansa acum!

Este cunoscut drept un rocker rebel, care mereu spune ce gândeşte şi ale căror melodii se aud la toate petrecerii tinerilor nonconformişti. Dar Adrian Despot e de fapt un bărbat aşezat de mult la casa lui.

Solistul trupei Viţa de Vie (38 de ani) şi soţia sa, Lisa, sunt împreună de peste 20 de ani, din clasa a zecea. Cuplul are doi copii, Toma, de şapte ani, şi Maia, de aproape cinci. Fire discretă, Adi nu vorbeşte prea des despre viaţa personală. Nici Lisa nu a fost dornică să iasă în evidenţă în sfera publică: deşi a fost prezentă la evenimente alături de soţul ei, ea l-a lăsat pe Adi în lumina reflectoarelor.

Recent, Adi şi Lisa au fost surprinşi la cumpărături, într-un mall din nordul Capitalei. Erau îmbrăcaţi lejer, el în blugi şi cămaşă, ea în pantaloni largi şi un top negru. După ce au cumpărat mai multe obiecte pentru casă, Adi a fost cel care a cărat sacoşa plină până la maşină. 

Când au părăsit magazinul, Adi şi nevasta lui nu s-au putut abţine şi au luat câte ceva de-ale gurii, din care s-au înfruptat în drum spre maşină. 

  • Cei doi soţi au făcut cumpărături pentru casă
    Foto: Alex Muscaliu
  • Adi şi Lisa sunt împreună de pese 20 de ani
    Foto: Alex Muscaliu
  • Adi şi-a menanjat soţia şi a cărat plasa cu cumpărături până la maşină
    Foto: Alex Muscaliu
  • Maximize

1/3

Citește și