Fetele lui Petre Roman nu au venit la botezul frăţiorului

Ultima actualizare:

    Petre Roman: «E cea mai  fericită zi din viaţa mea»
Petre Roman: «E cea mai fericită zi din viaţa mea»

Botez cu ştaif pentru micuţul Petrus, fiul lui Petre Roman şi al Silviei Chifiriuc, creştinat ieri la biserica Sf. Silvestru din Capitală. Deşi au fost invitate la botez, cele două fiice ale fostului premier nu au dorit să ia parte la unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa frăţiorului lor.

Mai citeşte:

El e băieţelul lui Petre Roman!Petre Roman şi-a luat feciorul acasăSilvia şi Petre Roman au un băieţel de nota 10

Sărbătoare mare în familia lui Petre Roman. Ieri, fostul premier şi soţia sa, Silvia Chifiriuc, şi-au creştinat băieţelul, în vârstă de cinci luni şi 10 zile.

Ziua a fost una agitată pentru Petre Roman chiar de la primele ore ale dimineţii, când, deranjat de numărul mare de fotoreporteri aflaţi în faţa casei, a chemat poliţia în încercarea de a scăpa de jurnalişti.

În jurul orei 14.00, fostul politician, soţia sa şi bebeluşul lor au pornit spre biserica Sf. Silvestru din Capitală, acolo unde au fost aşteptaţi de zece bodyguarzi, care au avut grijă ca nici un nepoftit să nu intre în biserică.

În jurul orei 14.30 la biserică şi-au făcut apariţia şi naşii micuţului Petrus, omul de afaceri Dinu Patriciu şi soţia acestuia, Dana.

Slujba, care a durat aproape o oră, a fost oficiată de doi preoţi, iar Silvia nu şi-a putut stăpâni lacrimile când şi-a văzut fiul în cristelniţa împodobită cu trandafiri albi.

De la biserică, Petre Roman şi soţia sa, însoţiţi de naşi, au mers direct la „Casa oamenilor de ştiinţă", restaurantul ce a găzduit petrecerea la care sunt aşteptaţi peste 70 de invitaţi.

De la botez au lipsit cele două fiice ale fostului premier, Oana şi Catinca, care nu au dorit să fie prezente la eveniment, deşi au fost invitate de tatăl lor.

simeon stalpnicul png

Nici măcar lipsa celor două fete nu a putut umbri bucuria lui Roman, care a mărturisit că aceasta a fost una dintre cele mai fericite zile din viaţa sa: „Mă simt în al nouălea cer, este o zi specială pentru mine şi familia mea. Mirabela Dauer şi Ovidiu Komornyic sunt cei care se vor ocupa de buna dispoziţie în această seară. Eu voi dansa cât mă vor ţine picioarele", a declarat Roman la ieşirea din biserică.

Dinu și Dana Patriciu, naşii copilului

Nașii micuţului Petrus au fost Dinu și Dana Patriciu. Aceștia au fost și naşii de cununie ai Silviei Chifiriuc şi Petre Roman

simeon stalpnicul png

Petrus, păzit de zece bodyguarzi

Petre Roman a vrut să se asigure că, atât el, cât şi invitaţii săi nu vor fi deranjaţi de fotoreporterii dornici să surprindă fiecare detaliu, motiv pentru care a angajat zece bodyguarzi de la o firmă de pază şi protecţie.

Îmbrăcaţi în costume negre, aceștia au interzis accesul în biserică străinilor şi jurnaliştilor

Meleşcanu a împărţit bani săracilor

La botez au venit nume importante din politica românească, precum Theodor Meleșcanu sau Adrian Cioroianu.

simeon stalpnicul png

Fostul ministru al apărării naţionale, Theodor Meleşcanu, a fost asaltat de o mulţime de bătrâni şi copii, toţi dornici să-i povestească politicianului sărăcia în care trăiesc.

Politicianul și-a scos portofelul din buzunar şi a dat fiecăruia câteva hârtii de cinci lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net