Uite cine le dezbracă pe vedete pe podium!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Pescariu se poate considera unul dintre cei mai norocoşi bărbaţi din România. Tânărul, în vârstă de doar 21 de ani, poate spune că le-a văzut nud pe cele mai râvnite femei autohtone şi a primit şi bani pentru asta.

Mai mult decât atât, make-up artistul vedetelor a dat lovitura în vara acestui an, când a ajuns în atenţia publicului datorită acestor show-urilor cu vedete dezbrăcate!

Printre cele care şi-au lăsat întreg corpul pictat de el s-au numărat Ramona Gabor, Monica Columbeanu, Nicoleta Luciu, Marina Dina şi Daniela Crudu.

În ultima perioadă, fascinată de talentul său, Monica Columbeanu l-a luat sub aripa sa protectoare, oferindu-i de lucru la evenimente, în urma cărora urmează să câştige 20.000 de euro.

Tânărul pregăteşte un nou show de modă, în care intenţionează să folosească mult latex şi ştrasuri.

Cine e Pescariu

Vârstă: 21 de ani

Profesie: make-up artist

Palmares: în patru luni a realizat trei show-uri de make-up; a deschis festivalul de modă din clubul "Bon ton" în vara aces­­tui an

Tehnică: machiază cu pene, ştrasuri şi dantelă

Ramona Gabor nu i-a cerut nici un ban

Prima vedetă care a avut însă încredere în talentul lui Adrian este Ramona Gabor, aceasta lăsându-şi corpul de-abia operat să fie pictat în totalitate.

„Îi mulţumesc Ramonei pentru că s-a dezbrăcat pe gratis în prezentarea mea şi nu a acceptat nici un ban, deşi la vremea aceea stătea în chirie şi avea nevoie de bani. Aş putea spune că a fost un cadou pentru mine, în ziua în care am împlinit 21 de ani. În semn de recunoştinţă, i-am aprins câteva lumânări la biserică pentru sănătate", declară pentru Click! Adrian Pescariu.

«Moni Columbeanu mi-a băgat 20.000 de euro în buzunar»

Dacă Ramona l-a ajutat să devină celebru, Monica l-a transformat şi într-un om bogat. Suma pe care a câştigat-o de curând se ridică la 20.000 de euro, urmând să presteze servicii în această iarnă.

„Datorită Ramonei am cunoscut-o şi pe „scorpia din Izvorani", care s-a dovedit a fi o fată absolut normală, ba chiar sufletistă şi miloasă. În această iarnă, Monica mi-a băgat în buzunar 20.000 de euro pentru a lucra pentru mai multe evenimente. Stăm adesea şi ne gândim câte am realizat până la 20 de ani, iar Monica spune că suntem nişte copii bătrâni", mărturiseşte Adrian.

Danielei Crudu i-a interzis băutura

Nonconformiste şi pline de surprize, showurile de modă ale lui Adrian nu au fost lipsite de scandal.

simeon stalpnicul png

Nu puţine au fost vedetele care au urcat pe scenă sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai citeşte: Daniela Crudu ia 5.000 de euro ca să se îmbrace

Daniela Crudu, înlocuită cu «blonda lui Bote» pe catwalk

„Le-am reproşat Danielei Crudu şi Marinei Dina că beau mult. Le-am spus să nu mai umble, înainte de prezentarea de modă, machiate prin club. În plus, le-am interzis tuturor vedetelor care defilează pentru mine să nu se mai atingă de băutură înainte să urce pe podium. De exemplu, Daniela Crudu nu mai voia să se mai dea jos de pe scenă, în timpul show-ului, aşa de ameţită era. Până la urmă, nu suntem obligaţi să ne facem de râs toţi pentru o singură persoană", a povestit Adrian Pescariu.

«Cu Marina Dina, colindam toate cluburile de la mare»

Asistenta lui Mihai Morar de la emisiunea "Răi da' Buni" s-a alăturat şi ea vedetelor care s-au dezbrăcat pentru celebritatea lui Adrina Pescariu.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte: Marina Dina şi-a pus silicoane pe semnătură

Marina Dina, îmbolnăvită de Cernobîl

Marina Dina s-a lăsat pictată de Adrian, iar pentru a atrage atenţia şi mai mult asupra prezenţei sale pe scenă, aceasta a defilat încolăcită de un şarpe de doi metri.

„Pe Marina am cunoscut-o în această vară şi am colindat toate cluburile de la mare împreună. Ea este una dintre vedetele care a mai pus o cărămidă la notorietatea mea", a povestit make-up artistul.

Chiar dacă prima întâlnire a make-up artistului cu Marina a fost, pentru aceasta din urmă, un pic mai "tulbure", cei doi se înţeleg de minune.

"Nici pe Marina nu o mai las să mai bea înainte de a intra pe podium, pentru că uită să mai iasă", a povestit Pescariu.

«Luciu nu a făcut fiţe când i-am cerut să se dezbrace»

O apariţie rară, în ultima vreme, pe la evenimentele de modă, Nicoleta Luciu a acceptat invitaţia lui Adrian de a defila sumar îmbrăcată în faţa a câtorva sute de admiratori.

simeon stalpnicul png

Mândră de noua siluetă, în urma unui an de regim şi sport, Nicoleta s-a lăsat machiată cu pene, ştrasuri şi dantele.

„Spre deosebire de alte manechine, Nicoleta nu s-a atins de băutură şi nu a făcut nici ifose când i-am spus cum vreau să o machiez. Intenţionez ca la următoarea prezentare să o fac mireasa colecţiei", spune Adrian.

Pentru machiajul ei a folosit multe pene, dantelă, dar şi latex. Nicoleta nu s-a sfiit să îşi afişeze nurii, pe care i-a avut acoperiţi doar de şiraguri de mărgele.

Andreea Spătaru, model la o lună după sarcină

O adevărată surpriză în prezentările lui Adrian a fost Andreea Spătaru, care la câteva săptămâni după ce a dat naştere unei fetiţe a urcat pe podium aproape dezbrăcată.

simeon stalpnicul png

Întoarsă în ţară din America, fostul iepuraş Playboy a acceptat provocarea de a-şi transforma corpul într-o pânză pentru a fi pictată de make-up artist.

„Îi sunt recunoscător Andreei pentru că a acceptat să defileze pentru mine la mai puţin de o lună după ce a născut. Este extrem de punctuală pentru o profesionistă şi, în plus, bea doar apă plată înainte de prezentări", mărturiseşte Adrian Pescariu.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net