Dani Oțil îşi deschide restaurant de fiţe în centrul Capitalei

Ultima actualizare:

    Matinalul Antenei 1 este foarte mândru de afacerea pe care şi-a deschis-o. Oţil s-a ocupat personal şi de alegerea angajaţilor
Matinalul Antenei 1 este foarte mândru de afacerea pe care şi-a deschis-o. Oţil s-a ocupat personal şi de alegerea angajaţilor

Dani Oţil a intrat în afaceri. Îndrăgitul prezentator de la Antena 1 şi-a deschis un restaurant, împreună cu un asociat. Nu va face o „inaugurare” oficială, însă de azi restaurantul ”matinalului” îşi aşteaptă clienţii.

Dani Oţil (36 ani) a fost foarte ocupat în ultima vreme, de când s-a decis să-şi investească banii „cu cap”. De ce restaurant şi nu altceva? Ne-a explicat chiar prezentatorul.


    Aşa arată restaurantul al cărui proprietar e Dani Oţil
Aşa arată restaurantul al cărui proprietar e Dani Oţil

”De 20 de ani încoace, eu nu mănânc acasă. Aşa că, tot umblând şi mâncând, am strâns o mulţime de idei, alături de asociatul meu, care a avut trei restaurante în Londra şi acum s-a mutat în România. Am zis că trebuie să se concretizeze ceva, pentru început într-un concept de cafenea, nu neapărat cu mâncare gătită. Apoi, am zis că e păcat de resurse şi am decis să mai punem nişte bani şi să facem un restaurant. Trei sferturi din meniu este inspirat din America de Sud”, ne-a povestit Dani Oţil, al cărui local este situat într-o zonă de lux a Capitalei.

simeon stalpnicul png

Prezentatorul de la ”Neatza” nu s-a uitat la bani, întrucât şi-a dorit enorm ca restaurantul să arate ca unul din străinătate.

”De acum încolo, voi mânca numai în propriul restaurant. Am zis că, decât să las altora banii, mai păstrez şi pentru mine. Până acum, cu toată lumea mă vedeam la restaurant, voiau un loc retras, unde se mănâncă bine... A fost un alt argument pentru a-mi deschide localul. Am investit mai mult decât ne-am propus, ba chiar am exagerat. Mergând în alte locuri, am fost atent la detalii şi am observat că ei nu şi-au dat atâta interesul... Spre exemplu, la noi este lemn pe pereţi, stejar autentic, piele, avem o pictură, un tapet mare cu povestea restaurantului, desenată de mână... E drept că l-am avut drept ajutor şi pe Vlad (bucătarul de la ”Neatza”-n.r.)”, completează Dani Oţil. A ales împreună cu asociatul său tacâmurile, paharele sau ce să scrie pe acestea. ”Până vineri n-am prea dormit, nu am luat vacanţă. Aveam două coşmaruri care mi se tot repetau: că vin prea mulţi oameni, cu multe cereri şi nu facem faţă, iar al doilea, că nu vin destui oameni. Încă nu am găsit echilibrul între ele”, mai spune matinalul.

simeon stalpnicul png

De vineri însă, totul e pus la punct, iar lui Dani i-a mai venit inima la loc. Personalul şi l-a ales singur, dar după ce a experimentat câteva agenţii de recrutare, care nu l-au mulţumit. Într-un final a optat la Facebook, pentru a-şi întregi echipa.


    Mobilierul şi decoraţiunile au fost alese cu multă grijă
Mobilierul şi decoraţiunile au fost alese cu multă grijă

”Agenţiile aveau nişte comisioane prea mari şi ofereau, şi nu prea, ce voiam noi. Am postat pe Facebook şi m-am trezit cu 700 de CV-uri. Am ales oameni în urma postării sau prin recomandări, iar acum avem o echipă valoroasă”, mai spune Dani Oţil. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net