Dana Războiu: Adio, televiziune! Vreau să fiu doar mamă!

Ultima actualizare:

    Dana Războiu a fost  căsătorită  2 ani  cu Ovidiu Brânzan. Are un băiat, Victor, în vârstă de  6 ani. Acum, e căsătorită  cu Bogdan Enoiu, căruia  i-a dăruit tot un băieţel,Marc (9 luni).
Dana Războiu a fost căsătorită 2 ani cu Ovidiu Brânzan. Are un băiat, Victor, în vârstă de 6 ani. Acum, e căsătorită cu Bogdan Enoiu, căruia i-a dăruit tot un băieţel,Marc (9 luni).

E frumoasă, celebră şi are în spate 14 ani de televiziune. Spune însă „adio" carierei şi vrea să fie 100% mamă. Dana Războiu s-a decis să-şi ia copiii şi să se mute la Viena. Fosta vedetă de la Kanal D a dezvăluit pentru revista „OK!" detalii despre plecarea ei din România.

Decizia Danei Războiu (33 de ani) de a începe o viaţă nouă în Austria a surprins pe multă lume. Pentru fosta prezentatoare de la Kanal D, lucrurile stau însă cu totul altfel. A luat decizia rapid, cu un singur gând în minte: sănătatea copiilor ei.

„Declicul" legat de plecare s-a produs după ce fiul cel mic al Danei, Marc (9 luni), a suferit o operaţie pe cord, în Austria, la începutul anului.

„M-am hotărât să mă mut brusc, după operaţie. Viaţa noastră chiar atârna atunci de-un fir de aţă. Iar acum nu mai pot să risc nimic. Am norocul să-mi pot lua puiuţii şi să plec. Îmi trebuie un sistem medical care să funcţioneze", îşi motivează Dana alegerea.

simeon stalpnicul png

Acum, Marc se reface după intervenţia chirugicală, dar emoţiile nu s-au terminat încă: „Îl ţinem sub observaţie, primele şase luni după operaţie sunt cruciale. Trebuie să fim atenţi să nu i se refacă stenoza aortică, dar nu o să i se refacă, pentru că nu putem fi atât de ghinionişti!".

După 14 ani de televiziune, fosta vedetă de la Kanal D este gată să înceapă o nouă viaţă într-o ţară străină, cu o limbă complet străină.

În plus, îşi va vedea mult mai rar soţul, pe Bogdan Enoiu, pentru că acesta va face naveta Bucureşti-Viena. Fiul ei cel mare, Victor, îşi va continua studiile la Viena, în limba engleză, şi la fel va face şi mama lui.

Pentru siguranţa și sănătatea copiilor ei, Marc și Victor, Dana Războiu a decis să înceapă o viaţă nouă, departe de România

simeon stalpnicul png

„Mă interesează Viena pentru că voi vorbi germana, pe care nu aş fi învăţat-o niciodată cu profesor, în România.  Victor vorbeşte foarte bine engleza. Termină al treilea an în sistemul britanic de învăţământ. Aşa că îl voi înscrie la una dintre şcolile internaţionale din Viena. Se va adapta uşor, sunt convinsă, pentru că e un băiat deştept foc şi pentru că mă ocup mult de el", creionează Dana planurile pe termen mediu şi lung. Tatăl lui Victor, fostul ministru al sănătăţii, Ovidiu Brânzan, n-a avut nici o obiecţie atunci când a aflat că fiul lui nu va mai sta în România.

„I-am spus că Vic va trăi cel mai probabil la Viena şi cred că s-a bucurat, pentru că-i va fi mai uşor să-l vadă acolo. E mai aproape de Timişoara."

În ceea ce priveşte profesia, Dana încheie o etapă importantă, pentru că spune „adio" televiziunii, domeniu în care a început să lucreze de la 19 ani.

Se consolează cu gândul că va fi mamă cu normă întreagă pentru copiii ei. „Cu un copil de şcoală şi un bebeluş am deja un job foarte greu. Mie-mi place mult să fiu mamă. E un rol care mi se potriveşte. Aşa că mă interesează mai puţin ce voi face eu, cât mai ales unde îmi cresc copiii, în ce sistem de valori, ce viitor pot să aibă ei." 

Citiţi pe larg despre decizia Danei Războiu în noul număr al revistei OK

Pe aceeaşi temă:

Ştirista Dana Războiu, înlocuită de Christian Sabbagh la Kanal D

Dana Războiu renunţă la Kanal D şi se mută din ţară!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net