Cleo înşiră pentru Moşu’ zece perechi de cizmuliţe

Ultima actualizare:

    Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan

O excursie la Disneyland şi un rucsac Winx. Iată ceea ce va primi Cleopatra Stratan de la Moş Nicolae.

Şi merită, căci a fost fată cuminte şi hărnicuţă: deţine la doar 7 ani şase recorduri mondiale, un dublu disc de platină şi un triplu disc de diamant.

La 8 decembrie, Cleo va vizita, cu familia, Parisul. Nerăbdătoare în aşteptarea Moşului, ea aşază la uşă zece perechi de cizmuliţe.

Carina îşi curăţă ghetuţele de cu seară

Fetiţa lui Cătălin Radu Tănase, Carina, nu ştie cum se face că, în fiecare an când începe iarna, părinţii îi spun că vor veni nişte moşi la ea...

"Primul pe listă - Moş Nicolae.Dacă la Moş Crăciun lucrurile stau ceva mai simplu, la Moş Nicolae am auzit că trebuie să fiu cuminte ca să primesc cadouri. Deşi de obicei îmi arunc ghetele pe unde apuc, măcar de Moş Nicolae pot să fac o excepţie, să le curăţ şi să le aranjez frumos".

Băieţii lui Moisescu pun în geam cele mai frumoase încălţări

David şi Luca, cei doi copii ai lui Andi Moisescu, pregătesc detaliat momentele de aşteptare a lui Moş Nicolae.

"Ne lustruim ghetuţele, avem unele noi pe care le-am purtat doar de câteva ori, pentru că le-am păstrat special să le punem în geam ca să-l impresionăm pe Moşu'. Ni se par cele mai frumoase pentru că seamănă cu unele pe care le are şi tati".

Nomi Cuzino vrea o superpetrecere

Fetiţa Oanei Cuzino ştie ce cadou aşteaptă. "La 6 decembrie, sărbătorim ziua ei de naştere, deci Nomi îşi doreşte anul acesta de la Moş o super-petrecere la care să vină toţi prietenii şi colegii de la şcoală. Şi sunt foarte mulţi...", ne-a povestit Oana.

"Nomi găseşte dimineaţa cadoul de la Moş Nicolae într-o cizmă mare şi roşie, care are misiunea ca în fiecare an să-l aştepte pe Moş afară".

În familia Chivulescu se vrea o consolă

"La noi în casă, Moş Nicolae obişnuieşte să aducă dulciuri, însă anul acesta deja este stabilit că trebuie să se orienteze către altceva. Michael îşi doreşte un joc pe consolă. În seara de Ajun, îşi pregăteşte ghetuţele şi aşteaptă cu emoţie să vină Moşul. Priveşte retrospectiv, analizează dacă a fost cuminte sau nu şi este foarte curios să vadă ce o să primească. Şi, nu în ultimul rând, stă la pândă să-l vadă pe Moş când îi pune cadoul în cizmuliţe", ne-a povestit Alina Chivulescu.

image

Mara Ilinca vrea ca Moşul să vină şi a doua zi

Raluca Moianu ne-a povestit cum îl aşteaptă Mara pe Moş.

"Anul trecut nu se astepta la multe cadouri, pentru că i-am explicat că Moş Nicolae aduce dulciuri. De cadouri se ocupă Moş Crăciun. După ce şi-a găsit ghetele pline cu bomboane şi cărţi de colorat, a vrut şi a doua zi să le aşeze la uşă, poate Moşul mai vine o dată...".

Raluca încearcă de ceva timp să afle ce vrea Mara de la Moş, dar ea se tot răzgândeşte: "Ştie că nu poate cere decât un cadou,căci sunt mulţi copii pe listă".

Ioana, «Papi» şi fetiţa îşi pun ghetele în geam

Ioana Ginghină spune că sâmbătă, 5 decembrie, va fi o seară specială în familia lor. 

"Toţi trei - Alexandru, Ruxandra şi eu, ne vom curăţa ghetele şi cizmele şi le vom pune în faţa geamului, ca Moşul să le vadă când va trece prin dreptul ferestrei şi să ne lase şi nouă ceva cadouri, pentru că am fost cuminţi. Vom împodobi şi apartamentul cu mici ornamente specifice acestei perioade, premergătoare Crăciunului. Vom bea ceai cald şi vom asculta colinde".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net