Cătălin Crişan a minţit!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cătălin Crişan a fost prins cu „mâţa în sac". Luni, artistul a negat vehement că ar fi trăit o poveste de dragoste în urmă cu 22 de ani cu artista Nicole Formescu, însă marţi şi-a schimbat declaraţia. Asta pentru că Click! a intrat în posesia unei înregistrări care-l dă de gol.

Frumos, romantic şi galant, aşa ni-l descria, luni, Nicole Formescu pe bărbatul cu care a avut o relaţie în urmă cu 22 de ani, Cătălin Crişan.

   Mai citeşte:      Nicole Formescu: «M-am iubit un an cu Cătălin Crişan»      Cătălin Crişan, declaraţie de amor prin intermediul Click!      Cătălin Crişan are iubită medic dermatolog      Cătălin Crişan: «Îmi iau copiii şi plec la schi»      Cătălin Crişan şi-a luat un pom «cu greutate»      Crişan a rămas fără haine înainte de emisiune      Cătălin: «Lucia nu merită să poarte numele Crişan»

Între timp, artista stabilită în Anglia şi-a schimbat complet părerea despre cel care i-a fost iubit timp de un an, iar asta după ce Cătălin a negat vehement că ar fi avut o relaţie cu ea: "Nu înţeleg de ce mă pune într-o asemenea postură, sunt multe persoane care pot mărturisi că noi am avut o relaţie", ne-a mărturisit Nicole.

Ascultă aici convorbirea cu Cătălin Crişan

Ieri, Click! a intrat în posesia unei convorbiri telefonice pe care Cătălin a avut-o cu fosta sa iubită şi în care recunoaşte că au avut o relaţie: "Dacă mă mai sună (n.r. - ziariştii), am să le spun adevărul, că tu ai spus adevărul, că tu ai dreptate. Eşti mulţumită?", îi spune el, lui Nicole.

Contactat telefonic de Click!, Cătălin s-a simţit cu musca pe căciulă şi şi-a schimbat radical declaraţia.

„Am considerat că nu este frumos să spun cu cine am umblat şi cu cine nu. Dar dacă Nicole aşa doreşte, atunci da, am avut o relaţie de scurtă durată cu ea, în urmă cu 22 de ani".

Nemulţumită de răspuns, Nicole Formescu a sărit ca arsă: „Relaţie de scurtă durată? Cât a durat? Un minut, o secundă?"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net