Carmen Olteanu: «Mădălin Voicu nu divorţează din cauza mea!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dirijorul Mădălin Voicu s-a hotărât! Nu mai vrea să "stea în două luntri". El s-a decis, la finalul anului trecut, să rupă orice legătură cu cea care i-a fost soţie timp de 20 de ani şi să divorţeze de Adriana Voicu.

Decizia a fost una dificilă dacă este să ne luăm după declaraţiile din ultimii doi ani ale fostului deputat PSD.

Câteodată decis, alteori vehement, el afirma sus şi tare că nu va divorţa de soţia lui, Adriana, cu toate că avea o relaţie cu pictoriţa Carmen Olteanu, care i-a dăruit şi un băieţel, Ştefan.

Mădălin Voicu vrea acum un proces discret pentru a încheia, civilizat, căsnicia cu Adriana, o căsătorie în timpul căreia au venit pe lume doi copii, Ioana (21 de ani) şi Tudor (18 ani).

Motivele invocate în cererea depusă la dosar sunt culpa ambilor soţi şi dispariţia idealurilor comune, iar explicaţia prelungirii acestei situaţii de compromis este legată de dorinţa lui Mădălin de a fi alături de soţia sa în educarea celor doi copii.

Mai citeşte:

Mădălin Voicu divorţează prin intermediari

Mădălin Voicu, «sorcova» din Parlament

Mădălin Voicu şi-a tras pantofi de piton de 350 de euro

Procesul de divorţ este programat să înceapă pe 16 februarie. Pictoriţa nu pare însă foarte afectată de acest lucru.

"Nu mă interesează divorţul ăsta, sunt detaşată de acest subiect, dar vreau să ştiţi că divorţul nu se produce din cauza mea. Este o hotărâre pe care Mădălin a luat-o pentru că aşa a vrut el! Dacă aş fi fost eu cauza sau dacă eu l-aş fi îndemnat să facă acest pas, divorţul acesta ar fi avut loc după 8 luni, nu după 8 ani, cum s-a întâmplat. Mădălin divorţează pentru că vrea să îşi clarifice statutul şi viaţa. E o chestiune firească", ne-a declarat Carmen Olteanu.

Ea a mai precizat că nu se va căsători cu Mădălin.

"Nu cred în actul acela, nu mi se pare important, poate şi pentru că eu sunt artistă, am fost rebelă de mică şi nu am crezut în povestea asta cu Ofiţerul Stării Civile. Dacă ar fi să legalizez relaţia mea cu Mădălin, ar fi doar din punct de vedere creştinesc, adică o ceremonie în faţa lui Dumnezeu. Asta mi se pare important, nu actul acela", a mai spus pictoriţa.

Ioana Voicu: «Mie nu-mi place amanta lui tata!»

"În momentul de faţă, divorţul părinţilor mei nu este un lucru care să mă afecteze direct. Nici pe mine, nici pe fratele meu Tudor. De fapt, despărţirea dintre ei s-a produs cu mult timp în urmă, procesul de acum nefiind altceva decât un punct final, legal, al unei relaţii foarte frumoase. Pentru mine, tata rămâne tata, indiferent de deciziile pe care le ia. Chiar dacă nu mai sunt împreună, părinţii mei vor rămâne aceiaşi. Este adevărat că am avut anumite reticenţe în ceea ce priveşte relaţia tatălui meu cu cealaltă femeie, dar asta a fost pentru că nu îmi place persoana. Până acum nu l-am văzut pe frăţiorul meu vitreg şi nici în viitorul apropiat nu cred că o să am plăcerea să îl văd. Dar niciodată nu ştii ce îţi rezervă viaţa. Poate mai încolo... cine ştie?", ne-a declarat Ioana Voicu.

Adriana Voicu: «Divorţul nostru e doar o formalitate»

Nici actuala soţie nu pare să fie prea impresionată de mersul evenimentelor. Ea spune că divorţul este doar o formalitate în care ea nu este prea implicată.

simeon stalpnicul png

"Hotărârea e luată de mult de timp. Nu m-am prea interesat de proces şi nici nu prea ştiu ce implică. Poate el să ştie, că nu este la primul divorţ. Eu o să iau legătura cu avocatul să vedem ce trebuie să fac în continuare", ne-a declarat Adriana.

image
image
image
image
image
image
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net