Bianca reacţionează: "Sunt dezamăgită de colegii de la Antena 1"

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

După imaginile difuzate de Observatorul Antenei 1 la rubrica "Poveşti de tabloid", Bianca Drăguşanu a declarat că este "profund dezamăgită" de colegii ei.

Deşi participarea Biancăi la emisiunea Din Dragoste în urmă cu 11 ani era un aspect din viaţa ei cunoscut de cei din Antenă, imaginile nu au fost difuzate pentru că ea nu era cunoscută publicului, aşa cum a declarat Capatos la "Un show păcătos".

Între timp însă, Bianca Drăguşanu a căpătat destulă notorietate pentru ca imaginile respective să însemne ceva pentru public.

Uite cum arăta Bianca fără operaţii estetice! - VIDEO

"Oare ar trebui să fie mândri de afirmaţiile pe care le-au făcut? Că scârţâi dacă pui mâna pe mine. Sunt dezamăgită din tot sufletul pentru că, totuşi, sunt colegii noştri", şi-a exprimat Bianca dezamăgirea în cadrul emisiunii "Un show Păcătos" de la Antena 1.

"Schimbarea e foarte mare: am slăbit, au trecut 11 ani, nu puteam să arăt la fel. Mi-am făcut dantura, mi-am făcut o singură operaţie estetică - mi-am pus silicoane, operaţie pe care cred că au făcut-o mai mult de jumătate din femeile din România. Probabil la 50 de ani voi arăta mai bine ca acum pentru că dacă eu consider că voi avea nevoie să-mi fac operaţii estetice să arăt bine, îmi voi face, fără număr. Nu mi-e ruşine cu ce-am fost, pentru că iată ce sunt acum", a adăugat Bianca.

"Greşelile care sunt permise sunt cele în dragoste", a declarat asistenta lui Capatos, referindu-se la participarea la "Din Dragoste".

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net