Bianca: «Da, m-a bătut Bote! Mi-o meritam!»

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

Supărat nevoie-mare că a fost eliminat vineri de la „Dansez pentru tine!”, Cătălin Botezatu şi-a vărsat nervii chiar pe fosta sa iubită, Bianca Drăguşanu.

Extenuat în urma concursului, Bote nu s-a dus direct acasă, ci a preferat să se oprească în drum la apartamentul Biancăi de pe Şoseaua Nordului. Ei au avut o dispută aprigă, care s-a sfârşit, conform apropiaţilor celor doi, cu o palmă usturătoare din partea lui Botezatu.

************************************************************************       BIANCA: «BOTE MI-A SPART DINŢII» - VIDEO************************************************************************

Mai mult, în urma agresiunii, lucrarea dentară a Biancăi a avut de suferit, căci blonda a fost, luni, la dentist:

"Da, m-a bătut Bote! Mi-o meritam!", s-a confesat ea, resemnată, unei prietene. Tatăl Biancăi, Jimi Drăguşanu, sare totuşi în apărarea lui Cătălin:

„L-am cunoscut pe Bote de Crăciun, mi-e greu să cred că a pălmuit-o pe fiica mea. Pare un băiat de treabă. Ea m-a sunat luni şi mi-a spus doar că se duce cu sora ei la dentist, căci are nişte probleme", ne-a declarat acesta.

Cât priveşte episodul Bianca- Adrian Cristea, acesta nu crede că între ei ar exista o poveste de dragoste: „Bianca a fost la Deva sâmbătă şi duminică, dar nu mi l-a prezentat pe fotbalist. Poate că a vrut să-i facă în ciudă fostului iubit!"

Bianca ştia ce o aşteaptă din partea lui Cătălin Botezatu. Ea a declarat, la emisiunea "Un show păcătos", din urmă cu câteva săptămâni, că designerul ar fi în stare să o "ciufulească".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net