Asistentele TV, plătite după mărimea silicoanelor?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fetele cu busturi voluptuoase, zâmbete şăgalnice şi vocabular limitat au crescut semnificativ audienţele prezentatorilor consacraţi. Deşi se trezesc odată cu găinile sau lucrează până după miezul nopţii, Bianca, Marina şi Daniela sunt remunerate modest, cu doar câteva sute de euro lunar.

Tinerele aspirante se îmbulzesc la preselecţiile pentru jobul de asistentă tv, conştiente fiind că acestea sunt o excelentă rampă de lansare în lumea televiziunii.

Marina Dina, călugăriţă sexy

Se pare că bustul mărit la cabinetul medicului estetician este o condiţie obligatorie pentru a obţine mult-râvnitul post, căci sânii mari, expuşi în toată splendoarea, atrag audienţa ca un magnet.

Mai citeşte:Marina Dina, devoratoarea de fotbalişti!Marina Dina, călugăriţă cu sânii pe afară!Ce trupă sexy şi-a făcut Marina Dina!Marina Dina, somată de Antena 1 să renunţe la muzicăMarina Dina are un tatuaj imens deasupra fundului!Marina Dina s-a răzgândit: nu-şi mai schimbă sânii!Marina Dina şi-a pus silicoane pe semnătură

Şi, cum apariţia pe un post de televiziune atrage după sine multe alte avantaje atât de ordin profesional, cât şi personal, asistentele tv sunt nevoite să facă multe sacrificii pe plan material.

Marina lucrează pentru Mihai Morar la “Răi, da’ buni”. 16 milioane lei - implanturi de 280 ml

simeon stalpnicul png

Cele mai ghinioniste au fost Marina Dina ("Răi, da' buni" - Antena 2) şi Daniela Crudu ("Neatza cu Răzvan şi Dani" - Antena 1) care au trecut preselecţia cu brio, dar s-au trezit că trebuie să presteze gratis în primul lor sezon de televiziune.

Pentru că au convins cu atuurile fizice şi replicile menite să stârnească amuzamentul telespectatorilor, fetele au primit şi salariu, însă unul care nu le poate acoperi decât, eventual, vizitele la coafor.

Mai citeşte:Crudu, dacă-ţi spărgeai silicoanele la raliu?Daniela Crudu, cu bikinii la vedereIncredibil! Cât de diferit arată Crudu nemachiată!Daniela Crudu, înlocuită cu «blonda lui Bote» pe catwalk

Dacă Daniela se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 5 pentru 10 milioane de lei, Marina face pe fraiera la emisiunea lui Morar pentru 16 milioane.

Daniela lucrează pentru Răzvan şi Dani la “Neaţa”. 10 milioane lei - implanturi de 265 ml

simeon stalpnicul png

De parcă ar fi plătite direct proporţional cu mărimea silicoanelor, "regina" asistentelor, din punct de vedere financiar, este Bianca Drăguşanu, "diavoliţa" de la un "Show păcătos".

Vezi aici GALEIE FOTO cu Bianca Drăguşanu

Posesoarea celor mai mari sâni modificaţi chirurgical primeşte, pentru prestaţia sa nocturnă, suma de 25 de milioane de lei.

Mai citeşte:Bianca îl ignoră pe Bote. A pozat goală!Iubita lui Bote pozează acum în «Playboy» şi face copil în 2010Bianca: «Mi-am văzut fostul iubit făcând sex oral cu prietena mea!»Blonda lui Bote: «Fostul iubit m-a înşelat cu prietena mea!»

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net