Pistol şi Bercaru au învăţat să gătească de la iubiţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Oana Bercaru şi Gina Pistol ştiu că dragostea trece şi prin stomac, astfel că şi-au pus iubiţii să le înveţe să gătească. Cum Nicola, iubitul Ginei, este din Liban, iar Morteza, partenerul Oanei, din Iran, specialităţile fetelor sunt preparatele tradiţionale ale acestor ţări.

Superbele manechine care au zâmbit de atâtea ori de pe copertele revistelor pentru bărbaţi se dezbracă de haina de „vedetă", în viaţa de zi cu zi, şi nu se dau în lături de la treburile casnice.

Pentru a le face pe plac iubiţilor, Oana Bercau şi Gina Pistol au învăţat chiar şi să gătească, astfel că, nu de puţine ori, îşi surprind partenerii cu cine romantice, la lumina lumânărilor.

Cum iubiţii lor nu sunt români, la origine, fetele chiar i-au pus să le înveţe să gătească preparate internaţionale, din bucătăria libaneză şi cea iraniană.

„Am învăţat să gătesc mâncare tradiţionaă şi chiar m-am întors cu câteva kilograme în plus după ce m-am întors din Liban, de la familia iubitului meu", ne-a povestit Gina.

Fostul iepuraş Playboy îşi răsfaţă iubitul cu rasasfour de vită sau de pui, iar Oana Bercaru a învăţat să gătească de la Morteza şi de la mama lui o specialitate cu orez şi şofran.

Pentru ca reţeta să iasă ca la carte, Oana cumpără chiar orez iranian, care se găseşte la un singur magazin din Bucureşti, situat pe Calea Moşilor.

Oana şi Morteza sunt împreună de un an

simeon stalpnicul png

Rasasfur de viţel libanez

Ingrediente: 1 kg de muşchi de viţel, o ceapă tocată, 100 g suc de rodii, 5 linguri de ulei de măsline, un căţel de usturoi, tocat mărunt, 1/2 linguriţă de seminţe de chimen, măcinate, sare, piper.

Mod de preparare: Se bat feliile de carne cu un ciocan de şniţele, apoi se taie feliuţe. Se prăjeşte la foc iute 5-10 minute, până se rumeneşte.

Se scoate carnea din tigaie şi se păstrează la cald. Se adaugă în tigaie ceapa şi se căleşte 3-4 minute, până se înmoaie şi începe să se facă aurie.

Se readuce carnea în tigaie, se adaugă condimentele şi sucul de rodii şi se amestecă. La final, se ornează cu frunze de coriandru.

simeon stalpnicul png

Pilaf iranian cu şofran

Ingrediente: 3 ceşti cu orez basmati (cu bobul lung), apă, sare, şofran, ceapă, ardei, pui, dafin

Mod de preparare: Se căleşte ceapa tocată mărunt cu ardeiul şi cu fâşiuţe din pieptul de pui. Se pune apă şi se lasă la fiert timp de 10 minute.

Se adaugă orezul, iar după 20 de minute condimentele: foile de dafin, sarea şi şofranul. Se mai lasă la foc mic timp de 5 minute. La final, se presară mult pătrunjel.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net