m.click.ro

top sombra

Andreea Mantea s-a «combinat» cu Ștefan Stan, de la Vocea României

Andreea Mantea

Andreea Mantea

Începutul anului 2013 aduce un nou cuplu pe piața vedetelor din România. Andreea Mantea, vedeta Kanal D, s-a îndrăgostit de Ștefan Stan, fostul concurent de la Vocea României.

Cei doi au petrecut Revelionul împreună la Târgu Jiu și chiar s-au plimbat prin parcul central al orașului, unde s-au și sărutat cu foc sub Poarta Sărutului.

Mantea și Ștefan Stan flirtau cam de o lună, însă vedetele au recunoscut că se află într-o relație abia la finele anului 2012.

Citeşte şi

Ştefan Stan a trecut de la o blondă la o brunetă

Dacă sfârşitul anului trecut a fost marcat de despărţiri şoc în showbiz, anul acesta a început cu dreptul pentru două vedete tv. Andreea Mantea, 26 de ani, prezentatoare la Kanal D, şi Ştefan Stan, 35 de ani, câştigătorul primei ediţii a concursului “Vocea României” de la PROTV, sunt împreună.

Se cunosc de ceva timp, iar frumoasa brunetă s-a declarat o fană înfocată a cântăreţului. În urmă cu o lună, cei doi au început o idilă. Andreea Mantea şi Ştefan Stan au mai încercat şi în vară să pună bazele unei relaţii de dragoste.

Andreea şi Ştefan s-au fotografiat sub Poarta Sărutului din Târgu Jiu


Atunci au petrecut o după-amiază toridă la mare profitând din plin de vremea de afară. S-au jucat în valurile mării sub privirile turiştilor şi au fost foarte familiari unul cu celălalt - atât de apropiaţi încât Ştefan Stan a purtat-o în braţe pe Andreea în timp ce se aflau în apă. Acum, cei doi petrec foarte mult timp unul cu celălalt, plimbările şi ieşirile la cafenele fiind la ordinea zilei.


"Ştefan şi Andreea se cunosc de mai mult timp, însă de o lună sunt împreună. Pot să spun că se iubesc foarte mult, iar Revelionul l-au petrecut unul cu celălalt. Ştefan a cântat la Târgu Jiu într-un local al afaceristului Călin Lemnaru, unde erau prezente câteva sute de oameni şi toţi ochii erau aţintiţi spre cei doi.

Nu ştia nimeni că sunt împreună, cred că de aceea era atât de mare curiozitatea. S-au comportat ca doi îndrăgostiţi, nu şi-au ascuns gesturile, ea a fost atentă la programul lui Ştefan, mai ales că îi plac toate piesele lui. Nu ştiu ce planuri au de viitor. Nu s-au mutat încă împreună, dar se gândesc să facă şi acest pas. Cert este că petrec foarte mult timp unul cu celălalt. Merg prin cafenele şi adoră plimbările. Ştefan nu a petrecut Crăciunul cu Andreea, fiecare preferând să stea cu familia lui şi doar de Anul Nou s-au regăsit. Deja se alintă, adresându-şi apelative drăgălaşe unul altuia ", a povestit o sursă din anturajul celor doi în exclusivitate pentru Click!.

Ștefan Stan (35 de ani) a devenit cunoscut în 2011, după ce a câştigat primul sezon al concursului "Vocea României", pe atunci fiind antrenat de Smiley. Glasul lui aspru şi baritonal i-a adus premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro, dar şi un contract de management cu Universal Music Romania.

A avut numai iubiţi cunoscuţi

Andreea şi Andrei Ţârdea, în 2009După o aventură cu playboy-ul de Dorobanţi, Codin Maticiuc, Andreea Mantea s-a cuplat în 2008 cu fostul iubit al Annei Lesko, Liviu Moreanu. Relaţia nu a durat mult timp şi pe final de an îl întâlneşte pe Bogdan Ivanof, cel care s-a lăudat că ar fi avut o relaţie cu Ilinca Vandici. Dan Chişu este un alt bărbat cu care s-a presupus că ar fi avut o idilă, dar Andreea a negat zvonurile legate de această relaţie.

Cap de afiş a fost pentru mult timp relaţia tumultuoasă cu omul de afaceri Andrei Ţârdea, sfârşitul poveştii de dragoste fiind la acea vreme la fel de agitat. Andreea Mantea a fost acuzată atunci de Alexandra Bădescu, soţia omului de afaceri, care abia născuse, că i-ar fi furat soţul.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down