Ele se bat pe locul Alinei Sorescu!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nici nu a fost dată afară oficial Alina Sorescu şi iată că frumuseţile din showbiz, libere de contract, se întrec pentru a-i lua locul. În timp ce Cosmina Păsărin şi Dalia Puşcă s-au prezentat la casting, se pare că Andreea Mantea a trişat şi s-a bazat pe „pilele" fostului iubit, Andrei Ţîrdea.

Criza financiară a lovit din plin televiziunile şi multe vedete care au toate calităţile demne de o prezentatoare tv de succes au rămas fără loc de muncă.

Aşa se face că locul rămas vacant la emisiunea „Întâlnire DP2" (TVR 2) a fost asaltat de fete dornice să-şi reînceapă activitatea pe micul ecran.

Deşi Alina Sorescu nu a fost dată afară oficial, producătorii show-ului au organizat deja un casting, pentru a o înlocui şi, din marea de vedete, două fete au rămas în cărţi, având serioase şanse să se angajeze.

Este vorba despre Cosmina Păsărin, care a mai avut o emisiune la TVR, în urmă cu trei ani, şi Dalia Puşcă, blonda care a început munca în televiziune chiar la începuturile emisiunii „Trupa DP2", în urmă cu zece ani.

Numai că, surpriză! Printre aspirante se află şi Andreea Mantea, care îşi doreşte cu ardoare să revină la cârma unei emisiuni.

Click! a aflat că frumoasa brunetă are toate şansele să le ia faţa Cosminei şi Daliei, căci are „pile" la şefii postului TVR 2.

Nu de alta, dar, vara trecută, Andreea a prezentat emisiunea „Tombola câştigătorilor", sponsorizată de fostul ei „socru", Petre Paul Ţîrdea, la acelaşi post.

Potrivit unor surse din anturajul vedetei, se pare că Andreea l-a rugat pe fostul ei iubit, Andrei, să intervină şi să-i pună o vorbă bună, pentru a fi cu un pas înaintea celorlalte contracandidate.

De altfel, Andreea ar fi trebuit să se prezinte la casting chiar ieri, însă a sărit peste această etapă.

«Habar nu am care este soarta mea!»

Alina Sorescu este contrariată de soarta pe care o au cariera şi emisiunea ei, de la TVR2 şi încă nu a fost înştiinţată, negru pe alb, că a fost dată afară: „Habar nu am ce se întâmplă acolo. Situaţia este incertă, încă nu m-a anunţat nimeni, oficial, că eu nu mai sunt prezentatoarea acestei emisiuni. Nu ştiu ce se întâmplă nici cu mine, deci nu pot să spun nimic despre alte fete care mi-ar putea lua locul", a declarat Alina, pentru Click!

Citeşte şi:

Alina Sorescu, dată afară de la TVR!

Alina Sorescu se pregăteşte de nuntă

Alina Sorescu, sabotată de «pitici»

Cosmina Păsărin

A lucrat la Pro Tv ca reporter la Ştiri, a prezentat, în urmă cu trei ani, emisiunea de divertisment „Prezentul continuu, Cabaret" la TVR 1, iar acum moderează şi realizează două emisiuni pe Internet.

Pe aceaşi temă:

Cosmina Păsărin, curtată de Sorin de la Ro-mania!

Păsărin, nu te mai agaţă nimeni cu mama după tine!

Păsărin, super-sexy cu ceai şi cafea

Păsărin: «Îmi iau dres cu 10 lei de la tarabă»

Păsărin munceşte de Sărbători să uite de singurătate!

Cosmina Păsărin, aproape goală pe podium!

simeon stalpnicul png

Andreea Mantea

A debutat ca asistentă la matinalul „Neaţa cu Răzvan şi Dani", a prezentat cu Mircea Radu emisiunile „Noaptea erorilor" şi „Din dragoste", iar vara trecută a fost gazda emisiunii-concurs „Tombola câştigătorilor".

Mai citeşte:

Mantea, 10.000 de euro să vândă sutiene şi chiloţi

Mantea a scăpat: Ţîrdea are datorii şi la avocată!

Andrei Ţîrdea: «Mantea s-a speriat că am vrut copii»

Mantea a dansat până i-au ieşit sânii afară şi i-au intrat banii în cont.

simeon stalpnicul png

Dalia Puşcă

A debutat în urmă cu zece ani, la emisiunea „Trupa DP2", a fost asistenta lui Horia Brenciu la matinalul prezentat de acesta la Antena 1, iar în ultimii ani a lucrat ca ştiristă la Realitatea TV.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net