Oana şi Viorel Lis vor să se mute la Nisa

Ultima actualizare:

"Am fost la Nisa de cel puţin 11 ori în zece ani cu Viorel şi ne simţit cel mai bine acolo. Pentru că eu nu pot să mă urc în avion sub nici o formă, de fiecare dată eu plec cu două zile mai devreme decât soţul meu, cu trenul şi el vine după aceea cu avionul. Aşa se întâmplă de fiecare dată când plecăm în vacanţă", povesteşte amuzată Oana.

Plimbările pe faleză, serile romantice petrecute pe mare, la bordul unui iaht sunt cele mai frumoase amintiri ale blondinei.

Cei doi nu au ocolit nici cazinourile, în care au petrecut câteva nopţi, simţind cu adevărat pulsul lumii mondene la nivel internaţional. Deşi au pierdut toţii banii investiţi în jocurile de noroc, distracţia a meritat.

În această vacanţă nu s-a putut bucura prea mult de soare, aşa că a înlocuit timpul petrecut la plaja cu micile călătorii pe mare şi cu promenada prin port.

"Viorel a organizat câteva seri romantice la clar de lună pe mare, unde am mâncat cele ma bune preparate mediteraneene. Am avut parte şi de o orchestră, care a cântat pe toată durata plimbării, aşa încât am avut ocazia să şi dansăm", isi aminteşte Oana.

Fascinaţi de liniştea şi frumuseţea locurilor, Viorel Lis i-a propus în această vară soţiei sale să se mute definitiv la Nisa.

"Viorel vrea să renunţăm la viaţa pe care o avem aici şi să ne cumpărăm o casă frumoasă la Nisa. Când se mai supără el, spune la nervi că ar vrea să vândă tot din România şi să ne mutăm definitiv pe Coasta de Azur", spune Oana.

Oferte de vacanţă

- 7 nopţi cazare la Hotel Croisette Beach, în portul din Cannes, hotel de 4 stele, transport cu avionul low-cost, micul dejun asigurat, nu sunt incluse taxele de aeroport (85euro). Pret: 1452 EURO www.europatravel.ro

- 7 nopţi cazare cu mic dejun inclus la Hotel Cannes Rivierala, de 2 stele, bilete de avion cu zbor direct Bucureşti -Nisa, transport privat până la hotel. Preţ: 656 euro www.claudiatravel.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net