«Unchiul Ilie Năstase m-a făcut celebră!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lucrează de un an la Antena 1, însă a devenit celebră abia după ce a ieşit în club în compania lui Ilie Năstase, ruda sa bogată. După acea noapte de pomină, Alice Martinov a fost bombardată cu oferte de la designeri. Ea a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum s-a schimbat viaţa ei în doar câteva zile.

Are 28 de ani, este căsătorită, are un copil de şase ani, lucrează ca dansatoare la „Acces Direct" (Antena 1) şi a devenit cunoscută abia săptămâna trecută, după ce s-a afişat cu Ilie Năstase într-un club din Capitală.

Mai citeşte:

Nepoata lui Năstase, cu chiloţeii la vedere

Amalia, cuplată cu asociatul de la firmă?

Amalia vrea jumătate din averea lui Ilie Năstase

Amalia şi Ilie Năstase divorţează!

Diana Ross, printre cele 2.500 de femei ale lui Ilie

Cârcotaşii s-au grăbit atunci să spună că Alice Martinov ar fi amanta fostului tenisman, însă, misterul a fost imediat elucidat chiar de apetisanta brunetă, care a declarat clar şi răspicat că este doar nepoata acestuia.

Din acel moment, porţile showbiz-ului s-au deschis pentru apetisanta brunetă, iar ofertele de a participa la emisiuni mondene au început să curgă gârlă.

Organizatorii de evenimente nu au rămas nici ei indiferenţi în faţa formelor parcă sculptate ale lui Alice, pe care, mai nou, o vor cât mai dezbrăcată pe podiumul de modă. Pentru fiecare defilare pe scenă, nepoata regăsită a lui Ilie Năstase percepe un onorariu de 300 de lei.

„Sunt mândră că am asemenea rude. Recunosc, asocierea cu Ilie Năstase mi-a adus celebritatea, însă eu nu mi-am dorit asta, nu este vina mea şi nici nu am profitat în vreun fel. Sunt deranjată că la show-urile de modă sunt prezentată ca nepoata lui Năstase. Am o familie superbă şi sunt împlinită din punct de vedere profesional", a declarat frumoasa brunetă, în exclusivitate, pentru Click!

Alice nu este doar dansatoare, ci şi om de afaceri. Peste două săptămâni, asistenta lui Mădălin Ionescu la „Acces Direct" îşi va deschide un salon de masaj, iar asociatul său este stripperul Hamude. Împreună, au scos din buzunar aproximativ 50.000 de euro, însă sunt siguri că afacerea va fi una prosperă.

simeon stalpnicul png

Ilie Năstase a aflat de rudenia cu Alice abia acum trei săptămâni, la filmarea unui videoclip. Bunica tinerei este verişoara primară a tenismanului. Acesta a recunoscut că nu ştia de existenţa nepoatei şi nici nu-şi mai aduce aminte de comuna Sălcioara din Râmnicu Sărat, însă îşi cunoaşte rudele, inclusiv pe verişoara sa.

În club, cu mâna pe piciorul lui Ilie Năstase

Săptămâna trecută, Ilie Năstase şi Alice Martinov s-au afişat împreună în clubul "The Gate", unde, pe durata serii, au râs şi s-au simţit bine unul în prezenţa celuilalt.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe dansatoare cu mâna pe piciorul fostului tenisman, însă ea a declarat că este un gest prietenesc.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net