Ultimul interviu al Mădălinei Manole, cu câteva ore înainte să se sinucidă: «Sunt fericită!»

Ultima actualizare:

    Artista a fost găsită moartă chiar de ziua sa
Artista a fost găsită moartă chiar de ziua sa

Într-un interviu acordat agenţiei de presă Agerpres, în după-amiaza zilei de marţi, 13 iulie, artista a mărturisit că este o persoană fericită. Câteva ore mai târziu, ea s-a sinucis.

''Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe'', a declarat artista cu doar o zi înainte de a-şi lua viaţa.

Mădălina Manole a mai oferit detalii despre noul său album, "09 Mădălina Manole", pe care l-a terminat de înregistrat la sfârşitul lunii ianuarie, după o perioadă în care şi-a dedicat în totalitate timpul băieţelului ei.

"Sunt melodii noi, câteva cântate în limba engleză, în care se vor regăsi îndrăgostiţii. 'Viaţa e frumoasă lângă tine', 'Marea dragoste', 'Sunt îndrăgostită', 'Cineva chiar te iubeşte' sau 'Without You' sunt câteva dintre melodiile pentru îndrăgostiţi. Am şi o baladă, pentru că n-am cum să-i uit pe cei care sunt mai puţin norocoşi în iubire. Balada se numeşte 'Suflet gol' şi cred că am să-i cam răscolesc pe cei mai nenorocoşi în iubire, nu am ce să fac", a afirmat cântăreaţa pentru Agerpres .

Artista a mai precizat că a amant lansarea acestui album pentru că pe "lista sufletului său" erau trecute câteva vise, neîmplinite până anul trecut: "o căsuţă, un copil şi omul care să-i stea alături la bine şi la greu".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net