Robert Turcescu, gelos pe Ştefan Bănică jr?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Robert Turcescu avea doar 15 ani atunci când Oana Sârbu făcea amor cu Ştefan Bănică jr, în pelicula „Liceenii rock ’n roll”. Au trecut 20 de ani de atunci, iar prezentatorul de la Realitatea TV declară tăios: „Nu mi-a plăcut acest film”.

Sunt împreună de trei ani, însă poţi să numeri pe degete apariţiile lor publice. Acum două săptămâni, Robert Turcescu (34 de ani) şi Oana Sârbu (42 de ani) au făcut o excepţie şi s-au afişat împreună pentru filmările emisiunii „VINEri Star", de pe TVR Internaţional.

Inevitabil, discuţia a ajuns şi la subiectul „Liceenii", însă realizatorul de la Realitatea TV nu a fost prea încântat de subiect.

simeon stalpnicul png

„Nu am văzut filmul înainte să o cunosc pe Oana, dar l-am putut urmări datorită reluărilor de la televiziune. Nu mi-a plăcut", a declarat acesta în cadrul emisiunii care a fost difuzată vineri seară.

Declaraţia e cel puţin bizară, având în vedere că în seria „Liceenii", mai exact în pelicula „Liceenii rock 'n roll", apar scene explicite de amor între Oana şi Bănică Jr.

Solista a sărit însă în apărarea iubitului ei. „Robert mă tachinează mereu pe seama acestui film. Este normal să nu-i placă, din moment ce el este o fire mai rebelă, iar copilăria lui a însemnat plete şi muzică rock", a declarat Oana Sârbu pentru Click!

Mai citeşte:

Turcescule, să tot iei prânzul cu aşa colegă!

Oana Sârbu şi-a lansat albumul fără Turcescu, dar cu fostul soţ

Vezi mai jos un fragment din filmul "Liceenii"

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net