Tania Budi: «Mama lui Bote a insistat să ne căsătorim»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tania Budi devoalează că sub masca rezervei afişate se ascunde un temperament vulcanic. Fiică de navigator, Tania Budi nu poate rămâne în acelaşi loc pentru mult timp. De la fetiţa timidă care nu scotea niciun cuvânt când erau musafiri în casă până la femeia de 42 de ani căreia nu-i este teamă să pozeze nud, Tania se află mereu în mişcare.

Fosta crainică de la TVR vrea să-şi fie propriul stăpân, aşa că în prezent se ocupă de cluburile de la mare pe care le deţine împreună cu fratele său.  

Îţi aminteşti începutul?

Tania Budi: Am început la Antena 1, prin '91, ca redactor coordonator prezentator. Practic, băteam la maşină programul zilei pe care trebuia să-l şi prezint, făceam minutajul, scriam comentariile la filme şi textele pentru prezentări. În momentul în care au decis să ţină crainicele toată noaptea în direct pentru că o colegă a făcut nu ştiu ce greşeală, mi-am dat demisia. ­N-am stat să mă gândesc pentru c-am avut tot timpul fler şi mi-am dat seama de lucrurile care nu duc nicăieri. Am fugit mereu de deciziile astea luate de oameni fără minte. După câteva luni am ajuns la TVR.

Relaţia cu Cătălin Botezatu?

Asta se întâmpla prin '91, când el era cel mai cunoscut manechin român. Cătălin m-a cucerit prin felul lui de-a fi: foarte modest, cu bun-simţ. Am fost de multe ori la mama lui, în Alexandria, iar ea ne repeta încontinuu să «ne luăm». Noi zâmbeam complice. A fost o relaţie atât de frumoasă încât nici n-am dat mare importanţă momentului în care s-a terminat, când s-a tras linia între iubit şi iubită şi a început relaţia de prietenie. A fost o continuitate, nu ne-am certat, nu ne-am zis niciun cuvânt urât unul celuilalt. Nu sunt nici genul care se poate îndrăgosti de oricine. Îmi plac bărbaţii deştepţi. Dacă sunt şi frumoşi pe deasupra, nu mă supăr. (râde)

simeon stalpnicul png

Ce te-a atras la Dan Bitman?

A fost atracţie maximă din prima. Am avut un moment, prin '94, în care am fost pe aceeaşi lungime de undă şi ne-am iubit reciproc, dar toată nebunia şi pasiunea au durat câteva luni. Noi ne-am întâlnit prin '90, ne-am plăcut foarte tare, am fost împreună atunci, după aceea ne-am regăsit. Am ţinut legătura tot timpul, chiar dacă el mai era cu cineva, apoi se întorcea la mine. El era cel care se întorcea tot timpul. Dar nu pot să zic că am avut genul de relaţie în care am stat în aceeaşi casă, în care mergeam la culcare împreună şi ne făceam planuri pentru a doua zi.

Citeşte continuarea interviului pe adevărul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net