Raluca de la Bambi: "Este ruşinoasă confruntarea cu Andreea Tonciu"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Invitate la Cătălin Măruţă în emisiune, fetele de la Bambi au ţinut să clarifice toate detaliile scandalului iscat între Raluca şi Andreea Tonciu.

Fetele de la Bambi au declarat că nu este vorba de nicio "păruială" pentru că în acest caz este nevoie de cel puţin două persoane, ori singura care a avut un comportament agresiv a fost Andreea.

"Sunt nişte lucruri de punctat. Nu este vorba despre o păruială sau o bătaie, asta implică doi oameni, atâta timp cât un om se manifestă singur şi celălalt om nu-i răspunde nici măcar cu un cuvânt. Noi i-am şi rugat producătorii ori să o scoată pe ea din emisiune, ori să plecăm noi pentru că nu este personajul cu care noi să ne dorim să intrăm în niciun fel de dialog. Chiar prieteni buni ne-au spus să ne ferim de persoanele care nu au nimic de pierdut şi care din contră caută conflicte", a mărturisit Denisa de la Bambi.

simeon stalpnicul png

"Pentru mine, sincer, este chiar ruşinoasă această confruntare", a adăugat Raluca, care a precizat că vrea să lămurească această problemă din respect pentru fanii ei.

Raluca a povestit că era singură în culise, se pregătea să intre în emisiune la Adriana Bahmuţeanu, când Andreea Tonciu a intrat peste ea şi a ameninţat-o că dacă îl mai sună pe fostul ei prieten, Nicolae Mitea, o să aibă de-a face cu ea.

"Eu nu l-am sunat. Am vorbit de ziua lui şi de sărbători aşa cum este normal. A început să urle, să strige, să aibă un comportament şi un vocabular de mahala", se apără blonda de la Bambi.

Fetele de la Bambi au negat faptul că au pus pe cineva să o bată pe Andreea, dar au recunoscut că l-au sunat pe Nicky pentru a veni să-şi calmeze iubita.

Citeşte şi:

Tonciu s-a bătut cu Raluca de la Bambi pentru Mitea

Mitea: «Bine că am scăpat de scandalagioaica de Tonciu!»

Andreea Tonciu: "Mitea m-a scuipat şi m-a bătut"

Tonciu: «Am slăbit 7 kg din cauza lui Mitea!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net