Radu Vâlcan se simte confortabil în costumul arăbesc

Ultima actualizare:

Este foarte plăcut să am cu cine împărtăşi experienţa de la filmările de peste zi. Vă promisesem că astăzi vă voi scrie despre costumul arăbesc pe care îl purtăm noi, bărbaţii în serial. Astăzi am stat aproape toată ziua îmbrăcat aşa, e foarte comod şi răcoros şi te face să intri mai bine în personaj. Iar despre costumul femeilor, ce pot să vă zic: au un aer misterios, care ar trebui să incite orice bărbat, tocmai pentru că nu ştii ce se ascunde în spatele vălului, mă refer la om, nu vă gandiţi la altceva…:)”, scrie Radu pe blogul său.

Actorii au avut parte şi de o surpriză, în urmă cu două zile s-au întâlnit cu Nagy Brigitta Kinga, câştigătoarea concursului de scenarii “Crede în povestea ta”, organizat pe site-ul www.acasatv.ro.

În seara asta a venit şi Brigitta, câştigătoarea concursului de idei de scenarii care s-a desfăşurat pe site-ul acasatv.ro. Plină de emoţii, ne-a mărturisit, mie şi Mădălinei, că nu a dormit mai deloc azi-noapte cu gândul că urma să ajungă aici. Am găsit foarte repede şi un punct în comun, ai mei sunt de naţionalitate maghiară, la fel şi ea, a venit în Turcia tocmai din Târgu Mureş. Bine ai venit, Brigitta sau mai bine zis, Isten hozott”, scrie Radu.Citeşte şi:

 «Am îngheţat când m-a sărutat Radu Vâlcan»

Radu Vâlcan, amor printre pietre şi buruieni

Blondele lui Vâlcan, curtate de turci

Mădălina Drăghici s-a îngrăşat 2 kg într-un weekend la Paris

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net