Părăsită de iubit, consolată de impresar

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Anna Lesko nu are noroc în dragoste. După relaţia eşuată cu Liviu Moreanu, solista pare să mai fie pe aceeaşi lungime de undă doar cu un singur bărbat, impresarul ei. Basarabeanca i-a dăruit lui Radu Groza un CD cu autograful lui Elton John, pe care a plătit 1.500 de lire.

Frumoasă şi provocatoare, Anna Lesko îngroaşă rândurile vedetelor care au avut parte numai de ghinioane, în amor.

Mai citeşte:

«Lesko nu ar exista fără show-urile erotice!»

Anna Lesko fumează ca o şerpoaică

Bonetti a râvnit la Anna Lesko

După despărţirea de Codin Maticiuc, viaţa amoroasă a cântăreţei a devenit incertă, căci încercarea de a se împăca cu fostul iubit, Liviu Moreanu, s-a dovedit a fi un eşec.

Cum ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust, Lesko şi Moreanu au stabilit să rămână amici. În toată această nebuloasă din viaţa sentimentală, basarabeanca se bucură pe deplin de atenţia şi sprijinul impresarului ei, Radu Groza, pe care, recent, l-a răsplătit cu un cadou pe măsură.

A achiziţionat de la o casă de licitaţie londoneză un disc din anul 1982, semnat în original de Elton John, cu certificat de autenticitate şi garanţie, fapt care l-a bucurat la maximum pe celebrul impresar.

Cum există doar 45 de exemplare, preţul discului a fost unul destul de piperat, de 1.500 de lire sterline, iar vinilul „tronează", acum, pe unul dintre pereţii biroului lui Radu Groza.

Oricum, Lesko este recunoscută pentru dărnicia ei atunci când vine vorba despre cadourile pentru cei dragi, astfel că, la fiecare escapadă în străinătate, vedeta se întoarce cu bagajele burduşite de daruri pentru apropiaţi.

Aceasta este dedicaţia pe care Anna Lesko i-a scris-o pe disc lui Radu Groza

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net